Κυριακή, Μαΐου 22

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ : ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

Λίθοι, πλίνθοι, κέραμοι ατάκτως ηρημένοι, μέσα στην κεφάλα του χρήζοντα ψυχιατρικής συνδρομής και παριστάνοντα τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Μητσοτάκη! Τί να πρωτοσχολιάσεις! Ο dealer των προϊόντων της Siemens, (ανεμογεννητριών και άλλων) ο dealer των πειραματικών εμβολίων του Covid19, χθες ενεπλούτισε το επαγγελματικό του ρεπερτόριο και μετετράπη σε dealer του υγροποιημένου, Αμερικάνικου φυσικού αερίου, καθώς και σε dealer οπλικών συστημάτων! Εξειδικεύθη δε εις το εμπόριο…

σιέλου, επικρατώντας με άνεση έναντι της Τουρκίας, σχετικά με το ποιος είναι ο καλύτερος κ@λογλύφτης των Αμερικανών! Τους έδωσε τα πάντα, μεταμόρφωσε την χώρα μας σε μια τεράστια Αμερικανική βάση, ενώ ταυτόχρονα επιχειρούσε (έβλεπες την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο του) να πλειοδοτήσει και σε αντιρωσικό μένος, προσπαθώντας να πείσει τον γέρο Μπάιντεν, ότι ΑΥΤΟΣ και η Κυβέρνηση του είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί της Ρωσίας, (αλήθεια, τί μας έκαναν οι Ρώσοι) ως εκ τούτου οι ΗΠΑ πρέπει να μας δώσουν το κάτι τις τους (όχι γι’αυτόν, ούτε για την…φουκαριάρα την μάνα του) για την ασφάλεια της Νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ!

Δεν γνωρίζει όμως , ότι γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο (για να μην υπάρχουν τριβές μεταξύ της Νατοϊκής συμμαχίας) οι Αμερικανοί έχουν συμφέρον να εντάξουν την χώρα μας σε μια νεοΟθωμανική επαρχία, όπως την οραματίζεται ο Ερντογάν! Ακριβώς γι’αυτό ανέχονται τα τερτίπια του, ιδιαίτερα κατά τον παρόντα πόλεμο Ρωσίας – ΝΑΤΟ. (Συγγνώμη, Ρωσίας – Ουκρανίας, εννοούσα…) Ειλικρινά, ουδόλως υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την νοητική πενία του Μητσοτάκη, καθώς και την ψυχική του ανισορροπία! Παρομοίασε τους εχθρούς της Ελλάδος γερμανόφωνους Ναζί του Αζόφ (ναι, ΑΥΤΟΙ είναι οι εχθροί μας ανιστόρητε κ. Μητσοτάκη και όχι οι Ρώσοι) με τους υπερασπιστές του Μεσολογγίου και την ηρωική τους έξοδο! Μάλλον θα εννοούσε την έξοδο τους από τα υπόγεια του Αζοφστάλ (όπου κρύβονταν σαν τα ποντίκια) για να παραδοθούν, αφού στο μεταξύ είχαν προλάβει να σφαγιάσουν περίπου 14.000 Ρωσοφωνους, από το 2014 κι εντεύθεν, μεταξύ των οποίων και ουκ ολίγους Έλληνες!

Συν τοις άλλοις, συνέχισε να ιεροσυλεί στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 λέγοντας ότι η τελευταία είχε ως πρότυπο κι ενεπνεύσθη από την Αμερικανική! Ας πει κάποιος σε αυτό το ανδρείκελο, ότι η Ελληνική Επανάσταση ποσώς ξέσπασε για τους φόρους των… φυτειών τσαγιού, ούτε ήταν απόρροια συμφερόντων όπως ήταν η Αμερικανική! Σαφώς και στην πορεία δημιουργήθηκαν συμφέροντα αλλά αυτά έγιναν ΜΕΤΑ! Όπως επίσης, η Ελληνική Επανάσταση ουδόλως ήταν ταξική αλλά ΕΘΝΙΚΗ! Τρανό παράδειγμα είναι το γεγονός, ότι στον κοινό αγώνα συμπορεύονταν χέρι – χέρι, σαν μια γροθιά, σαν μια πνοή, τόσο ευπατρίδες και οικονομικά ευκατάστατοι (Ρήγας Βελεστινλής, Ιωάννης Καποδίστριας, Μπουμπουλίνα, Μαντώ Μαυρογένους) όσο και εξαθλιωμένοι, φτωχοί Έλληνες! (Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης)

Εν τέλει, ο παριστάνων τον Πρωθυπουργό…κάρφωσε τον συμμαθητή του στον δάσκαλό, ότι θέλει να του κλέψει το γλυκό, επιδεικνύοντας χάρτες της Τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας, οι οποίοι είναι αναθεωρητικοί των συνόρων! Περιμένει από τον Μπάντεν να τραβήξει το αυτί του Ερντογάν, ούτως ώστε ο τελευταίος να μην μας την…πέσει! Βρε μανία, που έχουν τα χαμαιτυπεία της Νέας Τάξης με τον αναθεωρητισμό! Δεν γουστάρουν ρε παιδί μου τα αχαρτογράφητα ύδατα, (βλέπε έξοδος από το Ευρώ) πώς να το κάνουμε;;!! Αρέσκονται στο υπάρχον status quo! Αυτό ξέρουν, (μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους) αυτό εμπιστεύονται! Βλέπουν κι οραματίζονται κάθε αλλαγή, προς τα κάτω! Ποτέ προς τα πάνω. Ταυτίζουν πάντα τον αναθεωρητισμό με την απώλεια εθνικού εδάφους και ουδόλως τον θεωρούν, ως ευκαιρία για προσάρτηση καινούριων εδαφών, όπως κάνει ο Πούτιν, για παράδειγμα. Γι’ αυτό τον λόγο και τον μισούν διότι δεν έχουν τα…άντερα να πράξουν αυτό, που πράττει αυτός για την χώρα του και τον λαό του! Φοβούνται μήπως μας κάνουν…ντου οι Τούρκοι και χάσουμε κι αυτά που έχουμε, αντί να σπεύσουν να κερδίσουν απωλεσθέντα τμήματα του Ελληνικού έθνους, τώρα που…γυρίζει και είναι όλα ρευστά στην παγκόσμια γεωπολιτική σκακιέρα! Κι έχουμε τόσα πολλά, που να πάρει και να σηκώσει! Το Ελληνικό Έθνος είναι το μοναδικό έθνος στον κόσμο, του οποίου κομμάτια είναι ακόμη σκλαβωμένα και υπό κατοχή! (βλέπε Βορ. Ήπειρος, Ανατολική Ρωμυλία, Κύπρος κλπ)

Ειλικρινά, αποτελεί ντροπή, η χώρα μας να κυβερνάται από τον Μητσοτάκη, ιδιαίτερα δε αυτές τις τόσο κρίσιμες ώρες για το μέλλον του πλανήτη…
Τα σέβη μου.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΛΑΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .