Κυριακή, Ιουνίου 26

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά *  

Από τη Θεσσαλονίκη και το βαπόρι με τις μπανάνες της κόκας μέχρι τους Αγίους Αναργύρους με την ανεξέλεγκτη κρατική δράση του οργανωμένου εγκλήματος κοπής της κόκας, η Ελλάδα των Αρίστων του Κ.Μητσοτάκη αναδεικνύεται σε ένα αποτυχημένο ναρκο-Κράτος που ξεψυχά καθημερινά. Ο άνθρωπος που ήρθε με λαϊκή εντολή να αναγεννήσει την Ελλάδα εξελίσσεται τα τελευταία 3 έτη σε νεκροθάφτη της εξαθλιώνοντας τους Έλληνες εσκεμμένα. Τους ρίχνει στο λάκκο των επιδομάτων και την ελπίδα της μετανάστευσης εκτός φυσικά από τα πειθήνια λαδωμένα όργανά του που είναι συνένοχα στο εθνικό έγκλημα της κόκας.

Το Μέγαρο Μαξίμου συντονίζει ένα Κράτος όπου ένα μόλις φορτίο μπανανο-κόκας θα παρήγαγε κέρδη 200 εκατομμυρίων ευρώ. Κέρδη που ξεπλένονται σε επιχειρήσεις με νομική υποστήριξη, υπό το βλέμμα των κρατικών αρχών και τη συμμετοχή επίορκων κρατικών λειτουργών, που υποτάσσονται στην πολιτική βούληση Μητσοτάκη για μία Ελλάδα ναρκο-Κράτος. Εμπόρευμα που πηγαίνει συστημένο για κατανάλωση στους Πραιτωριανούς της Εξουσίας για να υποτάσσονται και οι ίδιοι με τη σειρά τους στο διεθνές οργανωμένο έγκλημα και να διατάζουν τους κρατικούς λειτουργούς να προσποιούνται ότι πράττουν το εθνικό έργο τους ως περιφερόμενοι θίασοι.





Ασφαλώς η Εθνική Άμυνα, η Αστυνομία, η Δικαιοσύνη, η Ενημέρωση σε ένα τέτοιο Κράτος δεν μπορούν παρά να είναι όργανα του συστήματος όπου οι επικεφαλείς του διορίζονται για να σωπαίνουν, για να εθελοτυφλούν, για να κουφαίνονται. Τα καλύτερα "γιουσουφάκια" του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος επιλέγονται στις θέσεις εξουσίας από μία διαχρονική πολιτική κάστα που ανταλλάσσει την Ελλάδα με τα συμφέροντα του οργανωμένου εγκλήματος και κέρδος τον προσωπικό και οικογενειακό πλουτισμό προσωπικοτήτων σε εμπειρίες, δεξιώσεις και εξώφυλλα lifestyle μεταξύ άλλων.





Ο Κ.Μητσοτάκης είναι το "κεφάλι" που βρωμάει σε ένα "ψάρι" που όποτε σαπίσει αντικαθίσταται από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα της κόκας και της ηρωίνης με κάποιο άλλο. Μία τεχνητή επικοινωνιακή καταιγίδα καθημερινά και δημοσκοπήσεις αποπροσανατολισμού αναλαμβάνουν να διαμορφώνουν την τεχνητή πραγματικότητα και το αδιέξοδο των Ελλήνων. Από τη Μεταπολίτευση και μέχρι τις ημέρες που αναζητείται ένας Βασιλιάς της σκόνης για να καλύψει τα εγκλήματα της ολιγαρχικής δικτατορίας που ονομάστηκε αυταρχική δημοκρατία κατ' ευφημισμό και έδρασε χωρίς κανένα φόβο και αναστολή διαλύοντας την Ελλάδα.

Ο Κ.Μητσοτάκης εγκαινιάζει με ζήλο έργα σταθμούς για τα βαπόρια σε απρόσιτες τοποθεσίες, ξεχνά συνεχώς όμως να αναφέρεται στον αγωγό EastMed που θα πλούτιζε την Ελλάδα και τον οποίο προσπαθεί να ματαιώσει με κάθε τρόπο. Γιατί, άραγε, η Ελλάδα δεν μπορεί να αποτινάξει τα οθωμανικά δεσμά της και να γίνει Νορβηγία του Νότου;

Γιατί έτσι ο αγωγός EastMed θα φωτίσει την Ευρώπη, γιατί έτσι ο αγωγός EastMed θα γεμίσει τα Ταμεία του Κράτους, γιατί έτσι οι Έλληνες θα πάψουν να είναι ζητιάνοι. Γιατί έτσι ο αγωγός EastMed θα απαιτήσει ασφάλεια και έλεγχο στα πλοία που διακινούν πάσης φύσεως αγαθά και μπανάνες, γιατί έτσι η Ελλάδα θα υπερισχύσει της Τουρκίας και θα αποτινάξει τον αιώνιο ρόλο του διακινητή της στη θάλασσα και τη στεριά διαμορφώνοντας μία Ελεύθερη Ελλάδα, μία άλλη Ελλάδα. Την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της ευημερίας, του αρχαίου ελληνικού πνεύματός της.






Ο Κ.Μητσοτάκης έθαψε τη Μακεδονία, ο Κ.Μητσοτάκης έθαψε την Αμφίπολη και ο Κ.Μητσοτάκης θάβει την Ελλάδα κυβερνώντας ένα ναρκο-Κράτος επιδομάτων, που η ελευθερία του Τύπου είναι χειρότερη και από την πρώην κομμουνιστική Βουλγαρία.

Αυτή είναι η Ελλάδα του Κ.Μητσοτάκη και των υποτακτικών του στις κρατικές Αρχές που σκύβουν το κεφάλι για να μην βλέπουν την πραγματικότητα της μετατροπής της σε δορυφόρο της Τουρκίας. Ως αυλοκόλακες ανταλλάσσουν γαλόνια και μεταβιβάζουν τα σπίτια της μαφίας, του ξεπλύματος του χρήματος των ναρκωτικών της μπανάνας, μαστουρωμένοι από την εξουσία και την υποταγή προσποιούμενοι τους πατριώτες. Ένοχο άλλοθι για το βόλεμα τους ότι έτσι γίνονται οι δουλειές της Μαντάμ "Ο".

Η Ελλάδα οδεύει στο θάνατό της όσο συνεχίζει να οραματίζεται το ρόλο του ναρκο-Κράτους της Μεσογείου, ως αχθοφόρος της Τουρκίας, στα σαλόνια της Ευρώπης. Με έναν λαό ραγιά των επιδομάτων, φυλακισμένο στα μνήματά του από Σεπτέμβρη ξανά.

Περισσεύουν πολιτικοί σαν το Μαυρομιχάλη του '21 και το Γούναρη του '22. Μας λείπει ένας νέος Καποδίστριας και ένας νέος Πλαστήρας να σώσουν τους αγέννητους Έλληνες.

Να βρεθεί εκείνος που θα "κόψει" τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας του ναρκο-Κράτους της Ελλάδας των Αρίστων του Μητσοτάκη.

Ένας Εισαγγελέας, Ένας Δημοσιογράφος, Ένας Στρατηγός με παντελόνια, χωρίς χέρια λερωμένα στην άσπρη σκόνη.

Φθάνει πια με τους "πατριώτες" της κόκας!


Ίδωμεν, την οικονομία του Θεού μας...

Σε όσους συμβούλευαν τον Κυβερνήτη να προσέχει, απαντούσε:

«Αν οι Μαυρομιχαλαίοι θέλουν να με δολοφονήσουν ας με δολοφονήσουν. Τόσο το χειρότερον δι’ αυτούς. Θα έλθη κάποτε η μέρα κατά την οποίαν οι Έλληνες θα εννοήσουν την σημασίαν της θυσίας μου»...


Σ.Σ. Το κείμενο αφιερώνεται σε όσους δεν υποτάχθηκαν σε ένα σάπιο σύστημα ναρκο-κράτους και υπέφεραν από εκείνους που ξεπούλησαν την Ελλάδα "πατριωτικά" αδιαφορώντας ακόμα και για το Κράτος που θα ζήσουν τα παιδιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .