Σάββατο 28 Μαΐου 2022

Έχουν ξεφύγει οι άνθρωποι κάθε λογικής ,έχουν κάτι σαράβαλα σπίτια και ζητούν χρυσό ενοίκιο, που είναι η κυβέρνηση τι κάνει γιατί δεν κάνει παρέμβαση;;

ΧΑΜΟΣ! Στα ύψη οι τιμές για την ενοικίαση κατοικίας στην Ελλάδα ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ!

ΕΝΦΙΑ

Μοιάζει σχεδόν αδύνατο να βρεθεί ακίνητο σε καλή κατάσταση και με προσιτή τιμή. Οι περισσότεροι υποχρεώνονται να διαμένουν με τους γονείς τους. Πολλοί άλλοι, που ενοικιάζουν σπίτια, πιέζονται από τους ιδιοκτήτες να φύγουν ώστε να μπορέσουν να τα ενοικιάσουν σε άλλους σε πιο ψηλές τιμές.
Ενοικιάστρια περιγράφει την πραγματικότητα στην ενοικίαση ακινήτων στην Ελλάδα. Και δεν είναι η μόνη. «Είναι λαχείο τι να βρεις καλό σπίτι σε καλή τιμή».

Ανάλογες εμπειρίες στην Πάτρα είχε και άλλη ενοικιάστρια. Αυτήν τη φορά πιστεύει πως η τύχη θα της χαμογελάσει. «Το να βρεις πια σπίτι σε καλή κατάσταση και καλή τιμή, μοιάζει με λαχείο. 58 τετραγωνικά μέτρα για 480 €. Η ενοικιάστρια θα πει πως πλέον αυτές οι τιμές είναι παντού».

Στη Θεσσαλονίκη, η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Τα ενοίκια είναι αδύνατον να πληρωθούν.
Παρόμοια η κατάσταση, σε χειρότερη κλίμακα, και στην Αθήνα.

Μαρτύριο όμως και η ενοικίαση επαγγελματικής στέγης. Τα ενοίκια είναι αυξημένα όμως οι μεσίτες θα πουν πως είναι χαμηλότερα από όσο ήταν προ Covid.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.