Τρίτη, Μαΐου 17

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΥΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΕΝΤΟΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ – Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

Iskander

Άμεση ήταν η απάντηση της Ρωσίας καθώς μετέφερε τουλάχιστον επτά(!) βαλλιστικά συστήματα Iskander στα σύνορα με τη Φινλανδία. Τα συστήματα αυτά από δω και πέρα θα φέρουν πυρηνική κεφαλή.

Η ρωσική στρατιωτική φάλαγγα εντοπίστηκε στην περιοχή Vyborg με κατεύθυνση τα σύνορα με Φινλανδία, σύμφωνα με το warnews247.gr.

Οι εξελίξεις δεν είναι καθόλου καλές καθώς ολόκληρη η Βαλτική και ειδικά η Φινλανδία θα πρέπει να ζουν από δω και πέρα με τον πυρηνικό τρόμο καθώς οι Ρώσοι θα θέσουν σε μόνιμη περιπολία πυρηνικές δυνάμεις στην περιοχή.

H αναφορά των Ρώσων στρατιωτικών αναλυτών και εμπειρογνωμόνων είναι αποκαλυπτική για το τι συμβαίνει και πως αλλάζει όλη η κατάσταση ασφαλείας στα Βόρεια σύνορα της Ρωσίας. Η αναφορά βρίσκεται ήδη στα χέρια Β.Πούτιν και συζητήθηκε στο τελευταίο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας της Ρωσίας.

Πυρηνικοί Iskander στα σύνορα με Φινλανδία

Το γεγονός ότι μετέφεραν άμεσα μια ολόκληρη Μεραρχία βαλλιστικών συστημάτων Iskander στα σύνορα με Φινλανδία σημαίνει ότι η Μόσχα έθεσε εντός βολής όλες τις στρατηγικές εγκαταστάσεις της Φινλανδίας μέχρι και την πρωτεύουσα της χώρας, το Ελσίνκι.

Παρόμοια συστήματα αναμένεται να εμφανιστούν και από την πλευρά του Μουρμάνσκ ώστε η Φινλανδία να κυκλωθεί.

Χτες, η ρωσική τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο επίσημος λόγος τους είναι ο φόβος. Αλλά θα έχουν περισσότερο φόβο στο ΝΑΤΟ. Όταν εμφανιστούν οι βάσεις του ΝΑΤΟ στη Σουηδία και τη Φινλανδία, η Ρωσία δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να εξουδετερώσει την ανισορροπία και τη νέα απειλή αναπτύσσοντας τακτικά πυρηνικά όπλα».

Aυτό ακριβώς έγινε και συνέβη πολύ γρήγορα.

Μόνη λύση τα πυρηνικά για την Ρωσία

Ρωσικές στρατιωτικές πηγές – τις οποίες αναμεταδίδει το warnews247.gr – αναφέρουν ότι η Ρωσία θα πρέπει να ξοδέψει πολλά χρήματα για την ανοικοδόμηση ολόκληρου του συστήματος ασφαλείας στα βορειοδυτικά της χώρας. Θα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά το σύστημα αεράμυνας/αντιπυραυλικής άμυνας, καλύπτοντας την Αγία Πετρούπολη και ολόκληρο το βιομηχανικό σύμπλεγμα της.

Επιπλέον τονίζουν ότι:

“Η πορεία της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία έδειξε ξεκάθαρα ότι η σημερινή δύναμη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας σαφώς δεν επαρκεί για να σταματήσει τις τρέχουσες απειλές. Είναι σίγουρα αδύνατο να γίνει χωρίς αύξηση του αριθμού των χερσαίων δυνάμεων και, ίσως, το ζήτημα της ασφάλειας των παραμεθόριων περιοχών θα πρέπει να επιλυθεί μέσω της δημιουργίας μονάδων εδαφικής άμυνας.

Εάν συμβεί κάτι κακό τώρα στα βορειοδυτικά, θα πρέπει να αποσύρουμε τα στρατεύματα από την Ουκρανία, όπου χρειάζεται κάθε στρατιώτης, πολεμώντας ενάντια σε έναν αριθμητικά ανώτερο εχθρό. Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τις περιοχές που συνορεύουν με άλλες χώρες μη φιλικές προς τη Ρωσία.

Ταυτόχρονα, πρέπει να γνωρίζει κανείς ότι η συνολική συμβατική στρατιωτική ισχύς του μπλοκ του ΝΑΤΟ είναι αντικειμενικά ανώτερη από αυτή της Ρωσίας.

Ως εκ τούτου, ως αποτρεπτικό μέτρο, θα πρέπει να οπλιστούν τα πλοία του στόλου της Βαλτικής και του Βόρειου Στόλου της Ρωσικής Ομοσπονδίας με πυραύλους Kalibr με πυρηνικές κεφαλές.

Επίσης, πυρηνικά θα πρέπει να φέρουν και οι Iskander-M.

Οι βόρειοι γείτονές μας, που αποφάσισαν να ενταχθούν στο αντιρωσικό στρατιωτικό μπλοκ, πρέπει να καταλάβουν ξεκάθαρα ότι θα γίνουν πλέον στόχοι προτεραιότητας για ένα πυρηνικό χτύπημα. Τα αστεία τελείωσαν”.

Δείτε το βίντεο με την μεταφορά Iskander στα σύνορα με Φινλανδία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .