Σάββατο, Μαΐου 14

Τα μυστικά μακροζωίας

.

Οι άνθρωποι από την αρχαιότητα έψαχναν να βρουν τρόπους να παρατείνουν τη ζωή τους. Για αιώνες αναζητούσαν το ελιξήριο της ζωής, τα μυστικά της νεότητας και τα αντίδοτα της γήρανσης.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι πολλά από τα μυστικά της μακροζωίας ήταν και είναι απλά και προσιτά σε όλους. Ο κάθε άνθρωπος, εάν δίνει λίγη σημασία σε παράγοντες και καταστάσεις που επηρεάζουν τη σωματική και την ψυχικήτου υγεία, μπορεί να κερδίζει

πολλά χρόνια καλής ζωής με υγεία.


Η Ελληνική Τράπεζα
είναι ο αποκλειστικός χορηγός
της ειδικής έκδοσης
«Τα μυστικά μακροζωίας»



Η Ομάδα Γιατρών Medlook σε συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα σας προσφέρουν με την ειδική αυτή έκδοση, το βιβλίο «Τα μυστικά μακροζωίας» Στο βιβλίο αυτό, που μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας εδώ πιο κάτω τον σχετικό σύνδεσμο, θα βρείτε μια πολύτιμη πληροφόρηση σχετικά με το τι γνωρίζουν και συστήνουν οι γιατροί και οι επιστήμονες για απλούς τρόπους που προσφέρουν μακροζωία.


 


Κατεβάστε το βιβλίο πατώντας εδώ (1MB)

 


Ο άνθρωπος, που θέλει να ζήσει χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία, μπορεί να κάνει πολλά, για να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητές του να το επιτύχει. Από τον τρόπο ζωής έως την υγιεινή διατροφή, από τον καλό ύπνο έως την ορθή διαχείριση του στρες, από τη διασκέδαση έως τον αθλητισμό, προσφέρεται στον καθένα μας ένα πεδίο δράσης εξαιρετικό.

Οι προσπάθειες για μακροζωία με ευεξία πρέπει να είναι συνεχείς. Η διαφώτιση και η διαπαιδαγώγηση στον ζωτικό αυτό τομέα επιβάλλεται να αρχίζουν από νωρίς στη ζωή και να εντατικοποιούνται στο σχολείο. Οι καρποί μιας τέτοιας προσπάθειας είναι ανεκτίμητοι τόσο σε ατομικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Τα μυστικά της μακροζωίας πρέπει να γίνουν κτήμα όλων. Είναι πολλά και βρίσκονται στη διάθεση του καθενός, για να έχει μια καλύτερη και ευτυχέστερη ζωή. Η δια βίου μάθηση συμπληρώνει τις προσπάθειες στον τομέα αυτό και μας επιτρέπει να επωφελούμαστε από τις νέες κατακτήσεις της επιστήμης και της ιατρικής.

Ευχόμαστε οι γνώσεις, που θα αποκομίσετε, να είναι καρποφόρες και να συμβάλλουν στο να έχετε μια καλύτερη ζωή με υγεία, άριστη ποιότητα και ευτυχία.

Η Ελληνική Τράπεζα
είναι ο αποκλειστικός χορηγός
της ειδικής έκδοσης
«Τα μυστικά μακροζωίας»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .