Κυριακή, Μαΐου 29

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΛΩΡΟ!!!! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ – ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ “ΚΟΤΕΣ ΟΙ ΛΥΡΑΤΕΣ”

pSARADES-1

Ο Ρωσικός στρατός συνέλαβε δύο τουρκικά αλιευτικά σκάφη με 12 ψαράδες στα ανοικτά των ακτών της Κριμαίας δίνοντας ένα μάθημα στους υποτακτικούς των Αθηνών για το πως ένα σοβαρό κράτος υπερασπίζεται τα κυριαρχικά του δικαιώματα.

Η Ρωσική Ομοσπονδία κατηγόρησε τους ψαράδες για έλλειψη εγγραφής για την αλίευση ψαριών. Κοινώς, οι τούρκοι νόμιζαν οτι έχουν τσιφλίκι πέρα από το Αιγαίο και τη Μαύρη Θάλασσα. Μόνο που εκεί δεν υπάρχει Μητσοτάκης ούτε ο στρατηγός Φλώρος.

Οι βάρκες μεταφέρθηκαν στα περίχωρα της Σεβαστούπολης, τα ψάρια κατασχέθηκαν (περίπου 1.500 ιππόγλωσσα) και στους ψαράδες επιβλήθηκαν πρόστιμο 30.000 δολαρίων.

Η τουρκική έκδοση του CNN διαψεύδει τις δηλώσεις των Ρώσων ότι τα πλοία δεν είναι νηολογημένα. Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, όλα είναι εντάξει με αυτό – το ένα είναι νηολογημένο στο λιμάνι του Gemlik και το άλλο στο Sarieri. Όμως, όπως είπε ο πρόεδρος του ιχθυοσυνεταιρισμού Rumelifeneri, Yashar Sert, και τα δύο σκάφη δεν είχαν άδεια και, στην πραγματικότητα, ασχολούνταν με την πειρατεία. Το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους ψαράδες, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .