Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Τόλμη και γοητεία | Πώς είναι σήμερα η Μπρουκ, ο Έρικ και η Ντόνα

H Katherine Kelly Lang και o John McCook είναι δύο ηθοποιοί που μπορεί να μην τους ξέρεις για μεγάλα κινηματογραφικά blockbuster αλλά τους ξέρεις με το μικρό όνομα των ηρώων που υποδύονται σε μία από τις μακροβιότερες σειρές της τηλεόρασης παγκοσμίως. Η Katherine Kelly Lang και o John McCook είναι η Μπρουκ και ο Έρικ, της σειράς Τόλμη και γοητεία. Τώρα μάλλον κατάλαβες για ποιους μιλάμε.

Η σειρά Τόλμη και γοητεία έκανε πρεμιέρα στις 23 Μαρτίου 1987 στο CBS και 35 χρόνια μετά συνεχίζει να παίζεται στην αμερικανική τηλεόραση. Είχε ξεκινήσει ως «αδελφάκι» της σειράς Ατίθασα Νιάτα που υπέγραφαν οι ίδιοι δημιουργοί (William J. Bell, Lee Phillip Bell) και επικεντρώθηκε γύρω από την οικογένεια Forrester και την επιχείρησή της στον χώρο της μόδας. Όλα αυτά τα 35 χρόνια δύο χαρακτήρες της σειράς Τόλμη και γοητεία παρέμειναν αμετακίνητοι, η Μπρουκ και ο Έρικ, και οι ηθοποιοί που τους υποδύονται, δηλαδή η Katherine Kelly Lang και ο John McCook μεγάλωσαν κυριολεκτικά μαζί τους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ

Η σειρά Τόλμη και γοητεία είναι η σαπουνόπερα που έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι τηλεθεατές στον κόσμο, ενώ έχει βραβευτεί με 77 Daytime Emmy Awards. Η Katherine Kelly Lang και ο John McCook από τις 23 Μαρτίου του 1987 μέχρι τώρα συνεχίζουν να διηγούνται την ιστορία των Forrester. Η Μπρουκ ξεκίνησε ως νύφη του Έρικ στη σειρά, ήταν η σύζυγος του γιου του, Ριτζ, κι έπειτα κατέληξε σύζυγος του Έρικ (μεγάλη ιστορία μη τα ρωτάς).

Πώς είναι σήμερα η Μπρουκ και ο Έρικ της σειράς Τόλμη και γοητεία

Εκτός από τους Μπρουκ και Έρικ που βρίσκονται στις επάλξεις της σειράς Τόλμη και γοητεία από την ημέρα 0, υπάρχουν κι άλλοι ρόλοι που εμφανίζονται, φεύγουν, εμφανίζονται ξανά και αποχωρούν και πάλι από το show που κρατά 35 χρόνια. Ένας από αυτούς τους ρόλους είναι της Ντόνα, της αδερφής της Μπρουκ, την οποία ως τώρα έχουν υποδυθεί τρεις ηθοποιοί, η Carrie Mitchum, η Mary Sheldon και η Jennifer Gareis (από το 2006).

Με την τελευταία ήταν που η Μπρουκ και ο Έρικ, δηλαδή η Katherine Kelly Lang και ο John McCook, μοιράστηκαν μία selfie από τα γυρίσματα της σειράς που το κοινό του CBS δεν παύει να αγαπάει. Είσαι έτοιμη να δεις πώς είναι οι τρεις τους σήμερα;

Μπρουκ Έρικ Τόλμη και γοητεία Instagram.com/katherinekellylang

«Selfie στο πλατό σήμερα με αυτούς τους όμορφους και ταλαντούχους ανθρώπους. Αγαπάω τη δουλειά μου. Είναι τόσο υπέροχο να δουλεύω με ανθρώπους για χρόνια και χρόνια κι ακόμα να περνάμε τόσο καλά μαζί», έγραψε η Katherine Kelly Lang δημοσιεύοντας τη φωτογραφία της ίδιας και των συμπρωταγωνιστών της στη σειρά Τόλμη και γοητεία στο Instagram.

 https://www.ladylike.gr/life/tolmi-kai-goiteia-pos-einai-simera-i-brouk-ki-o-erik/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.