Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Καθηγητής Γενετικής Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης: “Χρειαζόμαστε χάπια ιωδίου στα φαρμακεία”

vlcsnap-2022-05-18-17h39m39s909

Η Κυβέρνηση πρέπει να προμηθεύει τα φαρμακεία με χάπια ιωδίου, καθώς είναι απαραίτητα για τον πληθυσμό, αν υπάρξει πυρηνικό χτύπημα στην Ουκρανία, είπε ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης μιλώντας στη Βεργίνα Τηλεόραση και την εκπομπή «Τα Λέμε» με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.

Ο ίδιος εξήγησε ότι σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης στην Ουκρανία, αναλόγως των καιρικών συνθηκών η ραδιενέργεια μπορεί να φτάσει και στη χώρα μας και οι επιπτώσεις να μην αφορούν αποκλειστικά την Ουκρανία. Τέλος, ο καθηγητής τόνισε ότι σημαντικό δεν είναι μόνο που θα σκάσει η πυρηνική βόμβα, αλλά τι είδους θα είναι η πυρηνική κεφαλή και μέχρι που οι καιρικές συνθήκες μπορούν να μεταφέρουν τη ραδιενέργεια.

Vergina TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.