Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Με τη Γκαντεμιά που τον δέρνει έφερε και τη λέπρα! Θα ανοίξει κι η Σπιναλόγκα νάτην και η ανάπτυξη κάντε αιτήσεις για βαρκάρηδες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας

Οι «πληγές του Φαραώ»: Eντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα λέπρας μετά από δεκαετίες στην Ελλάδα! – Και θάνατοι από την Ευλογιά των Πιθήκων

Με τη Γκαντεμιά που τον δέρνει ήρθε και η λέπρα! Έφερε την ανάπτυξη ο Κούλης η Σπιναλόγκα θα ανοίξει κάντε αιτήσεις για βαρκάρηδες στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ....Ξαναπιάνει δουλειά σε κείνα τα μέρη και ο Μάινας !

 Απίστευτα συμβαίνουν στον χώρο της υγείας λίγο μετά την άρση του lockdwon και των μέτρων περιορισμού τα οποία επί δύο χρόνια κρατούσαν κλεισμένη την κοινωνία με την εμφάνιση ασθενειών που είχαν εξαφανιστεί στην Ελλάδα όπως η… λέπρα!

Ο κ.Πουρνάρας, περιέγραψε τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, συνέστησε ψυχραιμία και έδωσε μήνυμα ενόψει αύξησης της κινητικότητας τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.