Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Στην Ακρόπολη ο Μπιλ Γκέιτς

Παραμένει στην Αθήνα, θα ταξιδέψει στα νησιά

ΑΘΗΝΑ
Την Ακρόπολη επισκέφθηκε χθες το απόγευμα ο Μπιλ Γκέιτς.


Ο Μπιλ Γκέιτς, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, βρίσκεται από την Παρασκευή στην Αθήνα, στο πλαίσιο ιδιωτικής επίσκεψης.


Ο Μπιλ Γκέιτς έφθασε προχθες το απόγευμα με ιδιωτική πτήση στο Ελ. Βενιζέλος και κατευθύνθηκε αμέσως στο ξενοδοχείο του στο κέντρο της Αθήνας. Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας διαμένει στην προεδρική σουίτα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια.
Χθες το απόγευμα επισκέφθηκε την Ακρόπολη, με την παρέα του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί για διακοπές στα ελληνικά νησιά. Ο Μπιλ Γκέιτς ήρθε στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσκεκλημένος του CEO της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά.
Να σημειωθεί ότι η Microsoft, η εταιρεία-κολοσσός που ίδρυσε ο Γκέιτς «τρέχει» μια μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα, συνολικού ύψους σε βάθος δεκαετίας 1 δισ. ευρώ. Συγκεκριμένα, πρόκειται να δημιουργηθούν τρία κέντρα δεδομένων, στα Σπάτα, το Κορωπί και το Μαρκόπουλο της Αττικής, ανοίγοντας πάνω από 300 θέσεις εργασίας.

 .eleftheria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.