Τρίτη, Μαΐου 17

«Καρφιά» Γ.Κύρτσου για Κ.Μητσοτάκη: «Νομίζει ότι πρωταγωνιστεί στην Δυναστεία – Πήρε τις κόρες του στον Λ.Οίκο»


 «Αφού πρώτα είχε διορίσει τον γιό του σε γραφείο Ευρωβουλευτή»

Με δύο αιχμηρές αναρτήσεις στο Twitter, o ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος σχολιάζει την επίσκεψη του Κυριάκο Μητσοτάκη στον Λευκό Οίκο, μαζί με τις κόρες του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κύρτσος σημειώνει με καυστικό ύφος ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στη γνωστή σειρά… «Δυναστεία», αφού μετά τον διορισμό του γιου του στις Βρυξέλλες, φρόντισε να συστήσει στο προεδρικό ζεύγος και τις δύο κόρες του: «Αφού διόρισε αξιοκρατικά τον γιό του στο γραφείο Ισπανού αντιπροέδρου του ΕΛΚ στο Ευρωκοινοβούλιο, πήρε τις κόρες του στη συνάντηση με το προεδρικό ζεύγος στον Λ. Οίκο. Θεωρεί ότι πρωταγωνιστεί στο σήριαλ Δυναστεία. Ρεκόρ οικογενειοκρατίας και προβολής της. Αρρωστημένη κατάσταση» γράφει ο Κύρτσος και συνεχίζει με νέα ανάρτηση για την αγορά των F-35:

«Εδώ ο Μπαιντενόπουλος, να και η πρόταση για F-16 στην Τουρκία. Από κοντά ο Μπάιντενάκης να και η πρόταση για αγορά από υπερχρεωμένη Ελλάδα αμερικανικών F-35. Βάλτε και τις κορούλες στον Λευκό Οίκο και περνάμε από τη διπλωματία στο φολκλόρ και τη νέα κούρσα εξοπλισμών με Τουρκία».


https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/karfia-g-kyrtsou-gia-k-mitsotaki-nomizei-oti-protagonistei-stin-dynasteia-pire-tis-kores-tou-ston-l-oiko/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .