Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Παναγιώτα Βλαντή για Λιγνάδη και Φιλιππίδη: «Εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη, αυτές οι γυναίκες ζουν ένα μαρτύριο»

Panagiota_Vlanti

Για τις δίκες του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε η Παναγιωτα Βλαντή.

Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που βαραίνουν τους συναδέλφους της.

«Όσο μπορώ, τις παρακολουθώ τις δίκες. Αγωνιώ φυσικά, για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όμως την εμπιστεύομαι πάρα πολύ. Έχω μιλήσει με κάποιες από αυτές τις γυναίκες. Πραγματικά, ζουν ένα μαρτύριο ξανά, το ζεις και το ξαναζείς και αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να παροτρύνουμε τις γυναίκες να μιλάνε και από εκεί και πέρα, η Δικαιοσύνη θα κρίνει το αν είναι κάποιος αθώος ή ένοχος», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε επιπλέον, στη διαγραφή των δύο καλλιτεχνών από το ΣΕΗ και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να γίνει κάτι τέτοιο.

«Είναι πολύ σημαντική η διαγραφή από το ΣΕΗ, αλλά το πιο σημαντικό είναι να διαγραφούν από το κοινό, αν και εφόσον βέβαια, αποδειχθούν οι κατηγορίες. Να μην ξεχάσει ο κόσμος», δήλωσε.

Τέλος, κατέληξε πως καμία γυναίκα δεν πρέπει να κρίνεται για την στιγμή που επιλέγει να πει την αλήθεια της.

«Όλα αυτά τα χρόνια, αυτές οι γυναίκες υποφέρουν. Για να βγουν να μιλήσουν, πέρασαν και πάλι ένα μαρτύριο. Δεν είναι εύκολο να πεις ένα τέτοιο πράγμα», είπε κλείνοντας.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%b9%cf%8e%cf%84%ce%b1-%ce%92%ce%bb%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%ae-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%9b%ce%b9%ce%b3%ce%bd%ce%ac%ce%b4%ce%b7-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%a6%ce%b9%ce%bb%ce%b9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.