Δευτέρα, Μαΐου 9

Πολύ επικίνδυνη πολιτική! Ο ΣΥΡΙΖΑ “αγκαλιάζει” την πακιστανική κοινότητα – Ο Ασλάμ απαιτεί και αυτοί στηρίζουν(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Ασλάμ

Πολιτικά παιχνίδια είς βάρος του ελληνισμού ”παίζει” ο ΣΥΡΙΖΑ, υπό την ”ένοχη” ανοχή της Κυβέρνησης, η οποία καλείται να πάρεις αποφάσεις!

Χθες, όπως αποκάλυψε το Directus.gr, την ανάγκη δημιουργίας μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αττική επανέλαβαν σήμερα σε συνέντευξη τύπου η Κοινότητα Αφγανών στην Ελλάδα, η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας “Η Ενότητα”, βουλευτές του

ΣΥΡΙΖΑ και η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Το “παρών” στη συνέντευξη τύπου έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Ψυχογιός, Νίκος Φίλης και Κώστας Ζαχαριάδης.

Προφανώς ο ΣΥΡΙΖΑ ”βλέπει” νέα εκλογική ”πελατεία” και αποφάσισε να ”απασφαλίσει”. Δεν γνωρίζουν εκεί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για τα παιχνίδια που ”παίζουν” ορισμένα άτομα της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα;

Για ποιο λόγο ανέλαβε πρωτοβουλία ο Ασλάμ για το νεκροταφείο; Αυτό είναι ένα ζήτημα της Κυβέρνησης, αυτοπροσδιορίζεται ο κ. Ασλάμ ως εκπρόσωπος των Μουσουλμάνων;

Τι επιτέλους επιδιώκει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Είδαμε πριν λίγες ημέρες την παρουσία βουλευτή του στο τουρκικό προξενείο στη Θράκη, όπου μαζί με βουλευτή του ΚΙΝΑΛ εμφανίστηκαν σε εκδήλωση, όπου υπήρχαν οργανώσεις που αυτοπροσδιορίζονται ως ”τουρκικές”, ενώ είδαμε εκεί τον ψευδομουφτή και την πρόεδρο του DEB.

Η κυβέρνηση από την άλλη δεν ”εκμεταλλεύεται” αυτές τις κινήσεις και μέχρι τώρα δεν έχουμε δει αντίδραση. Προφανώς χωρίς την αποκάλυψη του Directus.gr, ουδείς Έλληνας δεν θα γνώριζε τι λαμβάνει χώρα παρασκηνιακά.

Και επιστρέφουμε στο ΣΥΡΙΖΑ!

Όπως είναι γνωστό, το τελευταίο διάστημα μία μερίδα Πακιστανών στη χώρα μας έχει έντονη κινητικότητα. Είναι δεδομένο ότι κάποιοι Πακιστανοί στην Ελλάδα σχετίζονται με την υπηρεσία πληροφοριών (ISΙ). Η τουρκική υπηρεσία πληροφοριών MIT συνεργάζεται στενά με την ISΙ. Πρέπει να μπει ένα φρένο στο παράλληλο κράτος που χτίζουν, πριν να είναι αργά.

Αυτές οι οργανώσεις είναι ο Δούρειος ίππος της Άγκυρας στην Ελλάδα οι οποίες θέλουν να προπαγανδίζουν τις θέσεις της Τουρκίας και του Πακιστάν, ούτως ώστε να βλάψουν την ελληνική εξωτερική πολιτική.

Επικροτεί αυτές τις κινήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ; Έτσι φαίνεται! Και τι κάνει η ΝΔ; Τίποτα. Είδατε τους βουλευτές του κόμματος στα ”κάγκελα”;

Οι ”νοικοκυραίοι” ”βράζουν” με όλα όσα λαμβάνουν χώρα.

Και κάτι τελευταίο. Χθες αποκαλύψαμε την έκθεση-σοκ, η οποία ανέβηκε σε ινδικά ΜΜΕ. ”Παράνομοι Πακιστανοί μετανάστες δημιουργούν χάος στις ευρωπαϊκές χώρες υποδαυλίζοντας τον εξτρεμισμό και τις προκλήσεις ασφαλείας στις χώρες υποδοχής.

Ο Valerio Fabbri, γράφοντας στο Portal Plus, είπε ότι εκτός από το να ενεργούν ως πράκτορες του εξτρεμισμού, ένα μεγάλο τμήμα παράνομων Πακιστανών μεταναστών επιβαρύνει σοβαρά την ικανότητα των υπηρεσιών επιβολής του νόμου των χωρών υποδοχής.

Τοπικά περιστατικά νόμου και τάξης που αφορούν Πακιστανούς αναφέρονται από διάφορες χώρες σχεδόν κάθε μήνα. Στις 25 Απριλίου 2022, δύο ομάδες Πακιστανών με έδρα τη Φαιστό, δήμο της νότιας Κρήτης, συγκρούστηκαν βίαια.

Ένα άλλο περιστατικό συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων Πακιστανών πολιτών σημειώθηκε στον Μαραθώνα, κοντά στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα στις 24 Απριλίου 2022. Τον Οκτώβριο του 2020, ο Γάλλος ευρωβουλευτής Dominique Bilde χαρακτήρισε το Πακιστάν σοβαρή απειλή για την ασφάλεια για την πώληση διαβατηρίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης και βίζα σε εγκληματίες. Τα σχόλιά της έγιναν μετά την επίθεση στο Παρίσι τον Σεπτέμβριο του 2020 έξω από τα πρώην γραφεία του Charlie Hebdo. Ο δράστης ήταν πολίτης του Πακιστάν, ο οποίος εισήλθε παράνομα στη Γαλλία και απέκτησε την υπηκοότητα παραποιώντας τα έγγραφά του.

Πολλοί από αυτούς βρίσκουν καταφύγιο και προστασία από θρησκευτικές ομάδες όπως το Tablighi Jammat, το οποίο διαχειρίζεται πολλές χιλιάδες τζαμιά σε όλη την Ευρώπη. Με τα χρόνια, η ομάδα έχει αποκτήσει σημαντικό αριθμό εργαζομένων και τώρα αποδεικνύεται ότι είναι μια βασική δύναμη πίσω από τον αυξανόμενο εξτρεμισμό στην Ευρώπη, είπε ο Fabbri. Μετά τη διευθέτηση του βιοποριστικού ζητήματος στις ευρωπαϊκές χώρες, οι Πακιστανοί μετανάστες επικεντρώνονται στην εμβάθυνση των θρησκευτικών ριζών στις γειτονιές τους. Η ίδρυση παράνομων τζαμιών για την προώθηση της εκδοχής τους για το Ισλάμ είναι ένα από τα εργαλεία που προτιμούν για αυτόν τον στόχο, και όχι μόνο σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ένα νέο πακιστανικό τζαμί με το όνομα Gulzar-e-Madina εγκαινιάστηκε στις 19 Απριλίου 2022, στα Μέγαρα κοντά στην Αθήνα. Περισσότεροι από 100 Πακιστανοί παρευρέθηκαν στην εκδήλωση υπό την προεδρία του Faizul Hasan Qadri, του Μεγάλου Ιμάμη του Μπέρμιγχαμ, ανέφερε το Portal Plus. Η άναρχη αύξηση του αριθμού τέτοιων τζαμιών έχει τη δυνατότητα να διαδώσει εξτρεμιστικές μορφές Ισλάμ σε όλη την Ευρώπη. Το πρόβλημα έχει εντοπιστεί από διάφορες δυτικές υπηρεσίες στο παρελθόν, αλλά οι Πακιστανοί συνεχίζουν να επινοούν τρόπους για να παρακάμψουν τους κανονισμούς για το θέμα.”

Ξυπνήστε πριν είναι αργά. 

Directus.gr

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%bf%ce%bb%cf%8d-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b7-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%b9%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%9f-%ce%a3%ce%a5%ce%a1%ce%99%ce%96%ce%91-%ce%b1%ce%b3%ce%ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .