Κυριακή 15 Μαΐου 2022

ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΟΛΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ. Ή ΥΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ. ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ

 Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης - 

Κύριοι Βουλευτές της ΝΔ,

Ξεπέρασε τον Γκαίμπελς ο Κυριάκος «μας».

Ο άνθρωπος είναι πραγματικά θρασύτατος. Περίπου μας λέει προπαγάνδα του, ότι με την παγκόσμια κρίση που προκάλεσε ο μπαμπάς του Μπάιντεν η Ελλάδα μας θα μεγαλουργήσει και θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Επίσης μετέτρεψε όλο σχεδόν το χωραφάκι του  την Ελλάδα,  σε Αμερικανική βάση ή υπό Αμερικανική κατοχή. Που θα την επεκτείνει λέει και σε όλα τα νησιά μας του Αιγαίου.

Επειδή η παραχώρηση εδάφους βάσεων αποτελεί παραχώρηση Εθνικής κυριαρχίας, θα έπρεπε προφανώς να υπάρχει γι αυτό απόφαση της βουλής με αυξημένη πλειοψηφία.

Μετέτρεψε εν ολίγοις την πατρίδα μας σε πειθήνια Μπανανία και του χαλβά της χανούμ Εμινέ και Μπανανία του «δημοκράτη» Μπάιντεν.  

Που ο Μπάιντεν θα βάλει τον «υπηρέτη» του το «Αμερικανάκι», να ομιλήσει λέει στο Κογκρέσο. Για να χαρούμε που γίναμε αποικία – Μπανανία, του Μπάίντεν!

Τι χρειάζεται λοιπόν στην πατρίδα μας για γίνει σοβαρή χώρα, να συνεχίσει να υπάρχει και να μην εξαφανιστεί από Κυριάκους και Αλέξηδες που την κάνουν με την σειρά τους χωραφάκι τους;

Θα το αναλύσουμε ερασιτεχνικά στο επόμενο.

Δρ. Ευριπίδης Μπίλλης

Υ.Γ. Σαν χθες το 1939 γεννήθηκε ο Μιλτιάδης Έβερτ. Ο τελευταίος πραγματικός Έλληνας πρωθυπουργός. «Λαϊκιστής» βεβαίως, κατά τον κατοχικό Κυριάκο του Great Reset


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.