Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Έλενα Ακρίτα: Τα αποθεωτικά σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Τζιλ Μπάιντεν

 «Το σωστό να λέγεται»

Έλενα Ακρίτα: Τα αποθεωτικά σχόλια για τις ενδυματολογικές επιλογές της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Τζιλ Μπάιντεν

Τις ενδυματολογικές επιλογές της Μαρέβας Μητσοτάκη και της Τζιλ Μπάιντεν σχολίασε η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος προχώρησε σε ένα παραπολιτικό σχόλιο σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ουάσιγκτον.

«Κόντρα στο ρεύμα, θεωρώ τις δυο συζύγους εξαιρετικά κομψές εδώ – καθεμία με τον δικό της τρόπο»

έγραψε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο φλοράλ φόρεμα της Τζιλ Μπάιντεν αλλά και στο statement κομμάτι που επέλεξε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να συμπληρώσει την ενδυματολογική της επιλογή.

«Το φόρεμα της Τζιλ Μπάιντεν είναι η τελευταία λέξη της μόδας, μιας μόδας πολύχρωμης, ανοιξιάτικης και λουλουδένιας. Λατρεύω τα φλοραλ και πολύ θα το ήθελα στη γκαρνταρόμπα μου» συνέχισε η Έλενα Ακρίτα.

«Όσο για το ογκώδες Βυζαντινού τύπου κόσμημα της Μαρέβας Μητστοτάκη το βρίσκω εξαιρετικό ως fashion statement. Οι ελληνότροπες επιρροές το καθιστούν κατάλληλο για την περίσταση. Χαίρομαι που δεν το συνδύασε με ένα βαρετό μαύρο φόρεμα, αλλά με bleu royale μπλούζα και λευκό παντελόνι. Το σωστό να λέγεται» κατέληξε στην ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Έλενα Ακρίτα.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.