Κυριακή, Μαΐου 1

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΣ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ! ΤΟ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ: “Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Η ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΕΚΒΑΣΗ”(ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Σύμφωνα με τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό της Ρωσίας, RT, ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα προτιμήσει να εξαπολύσει ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο εναντίον της Δύσης, από το να δεχτεί την ήττα στην Ουκρανία.

Τις  δηλώσεις έκανε η Μαργκαρίτα Σιμονιάν, αρχισυντάκτρια του ραδιοτηλεοπτικού φορέα, η οποία συμπλήρωσε ότι, το ενδεχόμενο ο πρόεδρος της Ρωσίας να πατήσει το «κόκκινο κουμπί» είναι «περισσότερο πιθανό» από αυτό της επιστροφής του στη Ρωσία ως ηττημένου του πολέμου. «Είτε θα χάσουμε στην Ουκρανία, είτε θα ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Νομίζω ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πιο ρεαλιστικός, γνωρίζοντας εμάς, γνωρίζοντας τον ηγέτη μας», είπε η δημοσιογράφος η οποία έχει στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο.

Πιθανότερο το πυρηνικό χτύπημα από την ήττα
«Το πιο ακραίο σενάριο, ότι όλα αυτά μπορεί να τελειώσουν με ένα πυρηνικό χτύπημα, μού φαίνεται πιθανότερο από την άλλη εναλλακτική. Από τη μία πλευρά αυτό όντως με τρομάζει, από την άλλη, όμως, είναι αυτό που είναι. Εμείς θα πάμε στον παράδεισο, ενώ οι άλλοι θα πεθάνουν απλά. Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή», συμπλήρωσε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.