Σάββατο, Μαΐου 21

Ο Πρόεδρος Αρτοποιών Ελλάδος προειδοποιεί:«Έχουμε επάρκεια στα σιτηρά μέχρι τον Ιούλιο – Τα χειρότερα είναι μπροστά μας»

psomi

Για την επάρκεια στα σιτηρά, την ακρίβεια και τις αυξήσεις στην τιμή του ψωμιού μίλησε στον Focus FM ο Πρόεδρος Αρτοποιών Ελλάδος. «Όλοι αναφέρονται σε επισιτιστική κρίση… σε λιμό και είναι αλήθεια αυτό. Δεν θα μπορέσει ο πλανήτης να αντέξει αυτή την κατάσταση» είπε ο κ. Μιχάλης Μούσιος.

«Έχουμε πρόβλημα και με την εκτίναξη της τιμής στα σιτηρά και με την επάρκεια. Μέχρι τον Ιουλίου πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε θέματα. Ωστόσο από εκεί και πέρα η κατάσταση θα είναι πραγματικά δύσκολη» σημείωσε.

«Οι ποσότητες που έχουμε δεν καλύπτουν τις ανάγκες της χώρας μας. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας …κανείς δεν μπορεί να προβλέψει που θα φτάσει η τιμή του ψωμιού» τόνισε χαρακτηριστικά τονίζοντας παράλληλα ότι οι καταναλωτές μείωσαν ήδη σε μεγάλο βαθμό τις αγορές τους.

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%9f-%ce%a0%cf%81%cf%8c%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%91%cf%81%cf%84%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%cf%8e%ce%bd-%ce%95%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .