Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Αυτοί είναι που λαμβάνουν τις αποφάσεις στην Κομισιόν; - Τι άλλο θα ακούσουμε;

 Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: «Αγοράζουμε το ρωσικό πετρέλαιο εμείς για να μην ανεβάσει τις τιμές ο Πούτιν»!

Και ενώ νομίζαμε ότι είχαμε ακούσει ήδη αρκετά, ήρθε η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να μας…

αποτελειώσει!

Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό MSNBC η ίδια υπεραμύνεται της πολιτικής της “αργής απεξάρτησης” από τη Ρωσία χρησιμοποιώντας ένα απίθανο επιχείρημα.


«Παίρνω το παράδειγμα του πετρελαίου. Εκεί που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί είναι ότι αν κόβαμε εντελώς αμέσως από σήμερα το ρωσικό πετρέλαιο ίσως θα μπορούσε (σ.σ. ο Πούτιν) να πάρει το πετρέλαιο που δεν πουλάει στην Ε.Ε. στην παγκόσμια αγορά όπου οι τιμές θα αυξηθούν και θα το πουλήσει πιο ακριβά, γεμίζοντας τον στρατιωτικό του προϋπολογισμό. Επομένως πρέπει να είμαστε πολύ στρατηγικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτό το θέμα».


Αυτοί τώρα υποτίθεται είναι οι σοβαροί των Βρυξελλών που έχουν οδηγήσει τους πολίτες να αγκομαχούν με την ακρίβεια.

1 σχόλιο:

  1. Ποιοι σοβαροι ρε παιδια,μια παρεουλα εγκληματικης οργανωσης ειναι που περνανε καλα στις δεξιωσεις με τις ταχα συσκεψεις για αποφασεις,τρωνε πινουν και την Αρτα εμας ..φοβεριζουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.