Παρασκευή, Μαΐου 27

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ο ιός των πιθήκων να εμφανίζεται στις ίδιες χώρες που έχουν επιβάλει κυρώσεις στην Ρωσία;;; ΧΑΜΟΣ με τον ΧΑΡΤΗ


Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναμένει να εντοπιστούν κι άλλα κρούσματα της ευλογιάς των πιθήκων, καθώς επεκτείνει την επιτήρηση σε χώρες όπου η νόσος αυτή δεν είναι ενδημική.

Ως το Σάββατο, αναφέρθηκαν 92 επιβεβαιωμένα και 28 ύποπτα κρούσματα ευλογιάς των πιθήκων από 12 κράτη μέλη όπου ο ιός δεν είναι ενδημικός, διευκρίνισε η υπηρεσία αυτή του ΟΗΕ, προσθέτοντας ότι θα δώσει περαιτέρω οδηγίες και συστάσεις τις επόμενες ημέρες για τον περιορισμό της εξάπλωσής του.



«Οι διαθέσιμες πληροφορίες υποδεικνύουν ότι η μετάδοση μεταξύ ανθρώπων γίνεται όταν υπάρχει στενή επαφή με ασυμπτωματικούς μολυσμένους ανθρώπους», επισήμανε ο ΠΟΥ κτλ. κτλ. κτλ.

Ωστόσο ένας ενδιαφέρον χάρτης κυκλοφορεί στο Telegram, με την παρακάτω λεζάντα να τον συνοδεύει:

«Πώς γίνεται η ευλογιά των πιθήκων να εμφανίζεται στις ίδιες χώρες που έχουν επίσης επιβάλει κυρώσεις στην Ρωσία;;;»!!!

Η απάντηση σε εσάς…

ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ «ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΚΗΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ:


https://www.ksipnistere.com/2022/05/blog-post_806.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .