Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Με τον ΧΑΡΑΤΣΙ--Βενιζέλο θα «χτίσει» το νέο ΠΑΣΟΚ ο Ανδρουλάκης

Ο ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΣΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΑΙΩΝΙΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !

Το τηλεφώνημα του νυν προέδρου στον πρώην

Μιας και η Χαριλάου Τρικούπη επέστρεψε στο… ορθόδοξο όνομά της, τώρα φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να αρχίσει να μαζεύει και τους συντρόφους. Και η αρχή γίνεται με τον κοσμαγάπητο Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης να διαφημίζει την ανανέωση του κόμματος, όμως θέλει διακαώς να επιστρέψει ο πρώην πρόεδρος πίσω. Πιστεύοντας ότι μαζεύοντας τους πάντες θα δημιουργήσει δυναμική.

Γι’ αυτό και αποφάσισε να τηλεφωνήσει στον Βενιζέλο, με τις διαρροές να αναφέρουν ότι η επικοινωνία έγινε σε καλό κλίμα και οι δυο άντρες είναι πιθανό να συναντηθούν την επόμενη βδομάδα. Πληροφορίες δε αναφέρουν ότι ο Ανδρουλάκης κάλεσε τον Βενιζέλο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που αρχίζει τις εργασίες του στις 20 Μαΐου.

Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που ισχυρίζονται πως ο Βενιζέλος ξέρει τον τρόπο πως θα πάρει από το χέρι τον Ανδρουλάκη να τον οδηγήσει σε συγκυβέρνηση…

 

 https://www.newsbreak.gr/politiki/330117/venizelos-neo-pasok-androylakis/

https://www.newsbreak.gr/politiki/330117/venizelos-neo-pasok-androylakis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.