Παρασκευή, Μαΐου 27

Γιώργος Κύρτσος: «Σχηματίζεται η εικόνα ενός αυταρχικού και διεφθαρμένου Μητσοτάκη».


 «Τον εγκαταλείπει και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

Για άλλη μία φορά λάβρος κατά του πρωθυπουργού εμφανίστηκε μέσα απ’ την πλατφόρμα του Twitter ο δημοσιογράφος και ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος.

Ο αυτοαναφορικός τρόπος με τον οποίο επέλεξε να αυτοπαρουσιαστεί στο αμερικάνικο Κογκρέσο, η στρατηγική των λογογράφων του αλλά και η επικοινωνιακή προώθηση της

επίσκεψής του από τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα για τον Γιώργο Κύρτσο δεν είναι τίποτα παραπάνω από «ένα ευχάριστο διάλειμμα από το σφυροκόπημα που δέχονται σε Ευρωβουλή και Ευρωπαϊκή Επιτροπή», το οποίο δεν φαίνεται να έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα καθώς όπως υπογραμμίζει ο Κύρτσος σταδιακά παγιώνεται και «σχηματίζεται εικόνα αυταρχικού και διεφθαρμένου για Μητσοτάκη».

pronews.gr στο Instagram

Δεν δίστασε μάλιστα να σχολιάσει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός φαίνεται σταδιακά να χάνει την προστασία του γραμματέα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ, στο οποίο πρόσκεινται οι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .