Δευτέρα, Μαΐου 9

ΖΩΝΤΑΝΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ: ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥΤΙΝ – ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ!

ΡΩΣΙΑ

Ξεκίνησε η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Ρωσία για τον εορτασμό της Ημέρας Νίκης του σοβιετικού Κόκκινου Στρατού επί της Ναζιστικής Γερμανίας, που σηματοδότησε τη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι παρελάσεις ξεκίνησαν ήδη για την Ημέρα της Νίκης από το Βλαδιβοστόκ στη ρωσική Άπω Ανατολή στις ακτές του Ειρηνικού, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, που έδωσε στη δημοσιότητα και εικόνες.

 

Την ίδια ώρα βίντεο καταγράφει την παρέλαση για την «Ημέρα της Νίκης» στην πόλη Γεκατερίνμπουργκ της Ρωσίας, στα Ουράλια όρη.

Δείτε ζωντανά την παρέλαση στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας:

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%96%ce%a9%ce%9d%ce%a4%ce%91%ce%9d%ce%91-%ce%97-%ce%a0%ce%91%ce%a1%ce%95%ce%9b%ce%91%ce%a3%ce%97-%ce%a3%ce%a4%ce%97-%ce%9c%ce%9f%ce%a3%ce%a7%ce%91-%ce%93%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%97%ce%9d-%ce%97%ce%9c/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .