Τετάρτη, Μαΐου 11

Βαρύ «κατηγορώ» Κύρτσου κατά Μητσοτάκη: «Επιδοτεί την κερδοσκοπία – Όλα για το λόμπι»!

«Αντί να φορολογήσει τα ”ουρανοκατέβατα” κέρδη του λόμπι, ο κ. Μητσοτ, το αυξάνει! Μειώνει τον υπολογισμό τους μέσω ΡΑΕ. Αφαιρεί εκπτώσεις που δεν μείωσαν τα τιμολόγια μέχρι εξαφάνισής τους

Βαρύ «κατηγορώ» Κύρτσου κατά Μητσοτάκη: «Επιδοτεί την κερδοσκοπία – Όλα για το λόμπι»!

Βαριές κατηγορίες για «επιδότηση της κερδοσκοπίας» εξαπολύει προσωπικά κατά του πρωθυπουργού ο ευρωβουλευτής και πρώην γενικός διευθυντής της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» Γιώργος Κύρτσος, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τα δίνει «όλα για το λόμπι»

Ο ευρωβουλευτής που διαγράφηκε από τη ΝΔ με εντολή του πρωθυπουργού και μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα (μετά την παύση καθηκόντων που του επέβαλαν στο ΕΛΚ – ξανά μετά από αίτημα Μητσοτάκη, όπως έχει υποστηρίξει) εντάχθηκε στην πολιτική ομάδα – σύμπραξη Μακρόν και Φιλελεύθερων, «Renew Europe», ανέφερε σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του:

«Αντί να φορολογήσει τα ”ουρανοκατέβατα” κέρδη του λόμπι, ο κ. Μητσοτ, το αυξάνει! Μειώνει τον υπολογισμό τους μέσω ΡΑΕ. Αφαιρεί εκπτώσεις που δεν μείωσαν τα τιμολόγια μέχρι εξαφάνισής τους.

Συνεχίζει επιδότηση κερδοσκοπίας με υπέρ έσοδα από ΦΠΑ και δισεκ από ΑΠΕ! Όλα για το λόμπι».

Λίγο νωρίτερα ο ευρωβουλευτής είχε αναφέρει ότι «τα στραβά μάτια κάνει η Δικαιοσύνη στη λεηλασία, στον ενεργειακό τομέα. «Στήσιμο αγοράς. Οικονομικά εγκλήματα με τη Δικαιοσύνη αδιάφορη!», κατέληγε.

Στο «στόχαστρο» του είχε μπει προηγουμένως και ο διορισμός της κόρης Γεωργιάδη. «Όσο πέφτει η προοπτική ΝΔ, ενισχύονται φαινόμενα νομής της εξουσίας. Ο πρωθυπουργός, ισχυροί υπουργοί, βολεύουν τους δικούς τους όσο είναι καιρός. Δεν μπορεί πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να κάνει το ανήξερο, σε πολιτικό θέμα Και διορίζουν και δεν ξέρουν. Αυτό δεν γίνεται!», ανέφερε.

Αναμένεται ακόμη πιο «θερμή» συνέχεια

Τα «καρφιά» Κύρτσου προς το Μέγαρο Μαξίμου αναμένεται να γίνουν ακόμη πιο αιχμηρά τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες. Ο ευρωβουλευτής θα συνεχίσει να ασκεί αιχμηρή κριτική στον πρωθυπουργό και το περιβάλλον του, επικεντρώνοντας τα στοιχεία που θα παρουσιάζει στα θέματα της ενέργειας, της Δικαιοσύνης και της ελευθερίας του Τύπου.

Δείχνει πως δεν θα σταματήσει να έχει καθημερινή παρουσία μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του διαδικτύου ευρύτερα (δεδομένου ότι από τα τηλεοπτικά κανάλια έχει «κοπεί») μέχρι η κυβέρνηση να μπει στη διαδικασία να του απαντά. Και τότε, η επίθεση από την πλευρά του αναμένεται να γίνει πιο σφοδρή και πιο αποκαλυπτική, λένε κάποιοι χωρίς να αποκλείουν τη συμμετοχή του κ. Κύρτσου, με πολιτικό σχήμα εντός ελληνικών συνόρων, στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .