Δευτέρα, Μαΐου 30

Τσακίζει” η Κλέλια Ρένεση, κυβέρνηση, ΜΜΕ, Ακαδημαϊκούς και “βολεμένους”: « Οι φοιτητές ξυπνούν, ο κόσμος βρυχάται, η καταιγίδα έρχεται »


Η γνωστή ηθοποιός, με εντονο κοινωνικό στίγμα και παρεμβατικότητα, σχολιάζει σε νέα αναρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις τελευταλιες εξελίξεις βάζοντας στο στόχαστρο, τους κυβερνητικούς, τα ΜΜΕ, τους Ακαδημαικούς και τους βολεμενους, που δε βλέπουν ότι “Οι φοιτητές ξυπνούν, ο κόσμος βρυχάται, η καταιγίδα έρχεται.”! Ενώ σημειώνει με σημασία για την ακρίβεια και τα σκανδαλώδη υπερκέρδη της προνομιούχας τάξης: ” Προσοχή. Εμείς σας πληρώνουμε.. κ απ το «δυσκολεύομαι» μέχρι το «δεν πληρώνω» , ένα τσιγάρο δρόμος.. μη σου πω μισό…”

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

” Ενοχλούν οι «θυμωμένοι» καλλιτέχνες,

οι «θυμωμένοι» φοιτητές , οι «θυμωμένοι» πολίτες τους διδακτορες κ τους «λογιους»..

Εν αντιθέσει, δεν ενοχλούν καθόλου οι «φιμωμένοι», οι βολεμένοι, οι φοβισμένοι..

όλοι αυτοί οι »μορφωμένοι» μας διδάκτορες, τι μορφή έχουν δώσει στις γνώσεις τους κ δεν μπορούν καν να αφουγκραστούν τον ασύλληπτο φόβο την τεραστία πίεση κ την αδιανόητη αδιαφορία μιας πολιτείας προς τους μεροκαματιαρήδες αγωνιστές; Αναρωτιέμαι ποιο το όφελος μιας κάποιας κατάρτισης επιστημονικής, όταν η έδρα κλείνεται τόσο αυτιστικά στον εαυτό της.

Κύριοι, η κατάσταση είναι σοβαρή. Μια κρίση, 10 μνημόνια, μια πανδημία κ η αδιανόητη ακρίβεια έχουν γονατίσει κ τον τελευταίο αγωνιστή. Τα ΜΜΕ μας έχουν πουλήσει προ πολλού κ μας χλευάζουν. Οι άνθρωποι ζουν μέσα στην απελπισία , στην ανασφάλεια κ στη διχόνοια. Έχετε ευθύνη γι αυτά που λέτε κ γράφετε από τους βελούδινους καναπέδες σας. Όσον αφορά τους καλλιτέχνες που δεν πιστεύουν στην «πολιτικοποίηση» της τέχνης, ένα μόνο αναρωτιέμαι. Πως είναι δυνατόν να είσαι καλλιτέχνης κ να μην είσαι δίπλα στον πονώ κ την αδικία; Πως είναι δυνατόν να πέρασαν όλα αυτά τα σπουδαία κείμενα απ τα χέρια σου κ να μην πήρες χαμπάρι τίποτα;

Οι φοιτητές ξυπνούν, ο κόσμος βρυχάται, η καταιγίδα έρχεται.

Προσοχή

Εμείς σας πληρώνουμε.. κ απ το «δυσκολεύομαι» μέχρι το «δεν πληρώνω» , ένα τσιγάρο δρόμος.. μη σου πω μισό…”

Προσοχή

Εμείς σας πληρώνουμε.. κ απ το «δυσκολεύομαι» μέχρι το «δεν πληρώνω» , ένα τσιγάρο δρόμος.. μη σου πω μισό…”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .