Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

Η Τσιτσιολίνα προσφέρει μια… νύχτα πάθους στον Πούτιν για να σταματήσει τον πόλεμο

cicciolina

Από τις 24 Φεβρουαρίου, όταν και ξεκίνησε η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, πολλοί έχουν προσπαθήσει να πείσουν τον Βλαντιμίρ Πούτιν να σταματήσει τον πόλεμο, μέσω της διπλωματικής οδού. Κανένας μέχρι στιγμής δεν έχει σκεφτεί να δώσει στον ρώσο πρόεδρο κάτι…

διαφορετικό προκειμένου να σταματήσει την εισβολή.

Αυτό το σκέφτηκε η διάσημη πρώην ιταλίδα πορνοστάρ, Τσιτσιολίνα, η οποία προσέφερε στον ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, μια νύχτα… πάθους για ηλικιωμένους με αντάλλαγμα την ειρήνη στην Ουκρανία.

Η 70χρονη, η οποία στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον Αμερικανό καλλιτέχνη, Τζεφ Κουνς, πρόσφερε την καυτή βραδιά σε μια ανάρτηση στο Instagram, όπου πρόσφερε τον εαυτό της στον Ρώσο πρόεδρο για να σταματήσει την εισβολή του.

«Το μήνυμά μου για ειρήνη, κατά του πολέμου και για τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν. Προσφέρω τον εαυτό μου για μια νύχτα σεξ, με αντάλλαγμα την ειρήνη για την Ουκρανία, για τον ρωσικό λαό!» έγραψε.

Η προσφορά της για μια παθιασμένη νύχτα με τον Ρώσο δεσπότη έρχεται με αφορμή την εμφάνισή της στο ριάλιτι The Island of the Famous.

 .makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.