Κυριακή, Μαΐου 29

Νέες αποκαλύψεις από τον Α.Μπουρλά: «Πήραμε άδεια για τα εμβόλια, αν δεν πάει κάτι καλά ζητήστε ευθύνες από τις κυβερνήσεις»!

 Στεναχωρημένος γιατί δεν έχει ακόμα καταφέρει να είναι ο παγκόσμιος προμηθευτής φαρμάκων

Σε μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση συμμετείχε ο επικεφαλής του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά. Οι δύο άνδρες προχώρησαν σε συγκεκριμένες αποκαλύψεις, οι οποίες προκαλούν προβληματισμό αναφορικά με όσα συζητούνται πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Συγκεκριμένα, μίλησαν για την απόφαση της φαρμακευτικής βιομηχανίας Pfizer να διαθέσει εμβόλια και φάρμακα που βρίσκονται κάτω από την ομπρέλα της σε τιμές κόστους για τις 45 φτωχότερες χώρες του κόσμου.

Αναφέρθηκαν στη GAVI, στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά εκείνες τις πρώτες ημέρες που ο Άλμπερτ Μπουρλά συνεργάστηκε με τον ιδρυτή της BionTech, Ugur Sahin για το εμβόλιο.

Δεν παρέλειψαν όμως να μιλήσουν και για την πανδημία του κορωνοϊού και για το αν τελικά θα πάρουμε πίσω τις ζωές μας.

Σε αυτό το σημείο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer υποστήριξε ότι το νόημα βρίσκεται στα εμβόλια και όχι στις θεραπείες, αφού στόχος είναι να μην ασθενήσει κάποιος και όχι να κολλήσει και μετά να θεραπευτεί.

Αξιοσημείωτη ωστόσο ήταν η αναφορά για το ποιος παίρνει την ευθύνη όταν κάτι δεν πάει καλά με τα εμβόλια και τα λοιπά φαρμακευτικά σκευάσματα.

Ο κ.  Μπουρλά απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε ότι οι περισσότερες χώρες και οι κυβερνήσεις παίρνουν εκείνες την ευθύνη. Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, οι φαρμακευτικές βιομηχανίες μένουν στο απυρόβλητο.

#FourthIndustrialRevolution #DigitalID #WEF

The Conversation | Klaus Schwab and Albert Bourla


https://www.pronews.gr/ygeia/nees-apokalypseis-apo-ton-a-mpourla-pirame-adeia-gia-ta-emvolia-an-den-paei-kati-kala-zitiste-eythynes-apo-tis-kyverniseis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .