Σάββατο, Μαΐου 7

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή τα μαγαζιά και τα σούπερ μάρκετ – Όλο το ωράριο

καταστηματα

Αυτή την Κυριακή, 8 Μαΐου, θα είναι μια ημέρα με ανοιχτά μαγαζιά, εμπορικά κέντρα και σούπερ μάρκετ. Στο πλαίσιο των ενδιάμεσων εκπτώσεων, θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα, λόγω της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς.
Σημειώνεται ότι οι ενδιάμεσες εκπτώσεις 2022 θα διαρκέσουν μέχρι τις 15 Μαΐου.

Το ωράριο λειτουργίας
Για την Κυριακή, το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών ωράριο λειτουργίας είναι 11:00 – 18:00. Ωστόσο, ειδικά τα εμπορικά κέντρα θα παραμείνουν ανοιχτά για περισσότερες ώρες.

Αναλυτικά το ωράριο στα εμπορικά κέντρα της Αττικής:

Τhe Mall Athens
Το Mall στο Μαρούσι θα υποδεχτεί πελάτες την ερχόμενη Κυριακή με ωράριο λειτουργίας 11:00 – 20:00, όπως και τις προηγούμενες.

Golden Hall
Στις 8 Μαΐου και το Golden Hall θα είναι ανοιχτό κατά τις παραπάνω ώρες.

Athens Metro Mall και Avenue
Τα καταστήματα των δύο εμπορικών κέντρων θα μπορούν να επισκεφτούν οι καταναλωτές επίσης από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.

McArthurGlenn
Από την Κυριακή 8 Μαΐου και κάθε Κυριακή του Μαΐου, τα εμπορικά καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen, θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

Το ωράριο λειτουργίας στα σούπερ μάρκετ την Κυριακή
Ανοιχτός, όπως όλες τις Κυριακές του χρόνου που ορίζει ο νόμος, θα είναι ο ΑΒ Βασιλόπουλος με ωράριο που εξυπηρετεί συνήθως από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τις Κυριακές, εκτός εορταστικής περιόδου, ο Σκλαβενίτης συνήθως παραμένει κλειστός.
Κλειστά θα είναι και τα σούπερ μάρκετ Μασούτης με πέντε εξαιρέσεις:

Αεροδρόμιο «Μακεδονία» τις ώρες 07:00 – 23:00
Καταστήματα Ασπροβάλτα, Ν. Πέραμος, Θάσος, τις ώρες 10:00 – 17:00
Καταστήματα Ν. Επιβάτες, Μηχανιώνα, Περαία, Επανωμή, 10:00 – 15:00
Καταστήματα Χαλκιδικής 11:00-17:00
Καταστήματα Κατερίνης 11:00 – 15:00
Τα Μy Market συνήθως μένουν ανοιχτά τις προβλεπόμενες Κυριακές σύμφωνα με το προτεινόμενο ωράριο, δηλαδή από τις 11:00 έως τις 18:00.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.