Τρίτη, Μαΐου 3

ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΙΑ ΑΦΡΙΚΗ; ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ «ΚΑΛΟΠΕΤΣΩΜΕΝΟΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!

ΚΟΥΛΑ

Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε «Μπανανία», καθώς σύμφωνα με τον Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου που δίνουν στη δημοσιότητα οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, είμαστε στην 108η (!) θέση σε ότι αφορά την ελευθερία του Τύπου. 

Η Ελλάδα συγκεντρώνει 55,52 βαθμούς, πίσω από αφρικανικές χώρες όπως το Τόγκο, η Ανγκόλα, η Μποτσουάνα, η Γκαμπόν και μόλις μία θέση από τη Ζάμπια!

Όλα αυτά στον απόηχο της δολοφονίας Καραϊβάζ, διώξεων δημοσιογράφων, φιμώσεων και παρακολουθήσεων. Εκφοβισμών αλλά και αποπειρών δολοφονιών, όπως αυτή εναντίον του Στέφανου Χίου.

Να τονίσουμε ότι σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα ελευθερίας του Τύπου! Ποιας ελευθερίας στην Ελλάδα;

Αν δεν είσαι “καλοπετσωμένος” και γράφεις αλήθειες κινδυνεύεις να βρεθείς με μία σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι ή στο σώμα σου! Αυτή είναι η ελευθερία και η δημοκρατία επί καθεστώτος Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο διεθνής διασυρμός συνεχίζεται…

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%9a%ce%99%ce%91-%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%91-%ce%91%ce%a6%ce%a1%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%91%ce%a1%ce%a4%ce%91%ce%a1%ce%91-%ce%97/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.