Τρίτη, Μαΐου 3

ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΙΑ ΑΦΡΙΚΗ; ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ «ΚΑΛΟΠΕΤΣΩΜΕΝΟΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!

ΚΟΥΛΑ

Επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε «Μπανανία», καθώς σύμφωνα με τον Δείκτη Ελευθερίας του Τύπου που δίνουν στη δημοσιότητα οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα, είμαστε στην 108η (!) θέση σε ότι αφορά την ελευθερία του Τύπου. 

Η Ελλάδα συγκεντρώνει 55,52 βαθμούς, πίσω από αφρικανικές χώρες όπως το Τόγκο, η Ανγκόλα, η Μποτσουάνα, η Γκαμπόν και μόλις μία θέση από τη Ζάμπια!

Όλα αυτά στον απόηχο της δολοφονίας Καραϊβάζ, διώξεων δημοσιογράφων, φιμώσεων και παρακολουθήσεων. Εκφοβισμών αλλά και αποπειρών δολοφονιών, όπως αυτή εναντίον του Στέφανου Χίου.

Να τονίσουμε ότι σήμερα είναι παγκόσμια ημέρα ελευθερίας του Τύπου! Ποιας ελευθερίας στην Ελλάδα;

Αν δεν είσαι “καλοπετσωμένος” και γράφεις αλήθειες κινδυνεύεις να βρεθείς με μία σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι ή στο σώμα σου! Αυτή είναι η ελευθερία και η δημοκρατία επί καθεστώτος Κυριάκου Μητσοτάκη! Ο διεθνής διασυρμός συνεχίζεται…

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%91-%ce%a4%ce%9f%ce%a5%ce%a1%ce%9a%ce%99%ce%91-%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%91-%ce%91%ce%a6%ce%a1%ce%99%ce%9a%ce%97-%ce%a3%ce%a4%ce%91-%ce%a4%ce%91%ce%a1%ce%a4%ce%91%ce%a1%ce%91-%ce%97/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .