Δευτέρα, Μαΐου 9

Ξεκινά τις επόμενες εβδομάδες το πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών

Σύνταξη Συντακτική ομάδα ert.gr

Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης σε τέσσερα πεδία, που θα απορροφήσει το 70% έως 80% της αύξησης της τιμής της κιλοβατώρας για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και αγρότες, με διπλή κρατική παρέμβαση στη χονδρική και λιανική αγορά ενέργειας και αναστολή ουσιαστικά της ρήτρας αναπροσαρμογής, ανακοίνωσε με μήνυμά του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το νέο Πρόγραμμα παρεμβαίνει σε τέσσερα πεδία: επιστροφή των πρόσθετων επιβαρύνσεων που έχουν υποστεί τα νοικοκυριά, αναδρομικά από τον Δεκέμβριο έως και τον Μάιο, καταβολή μερίσματος αλληλεγγύης από τις επιχειρήσεις παραγωγής ρεύματος, αποσύνδεση των διεθνών αυξήσεων του φυσικού αερίου από τους λογαριασμούς ρεύματος στη χώρα μας και αναστολή ουσιαστικά της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Το συγκεκριμένο σχέδιο στήριξης «συμπληρώνεται» τις επόμενες εβδομάδες από το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – αλλάζω συσκευή» το οποίο θα πριμοδοτήσει την απόσυρση των παλιών, ενεργοβόρων κλιματιστικών και ψυγείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.