Σάββατο, Μαΐου 7

ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ! ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ! ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ – ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ: «ΘΑ “ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ” ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ» – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)

maxresdefault

Ο κορωνοϊός και τα lockdown που επιβλήθηκαν ήταν, κατά πολλούς, μια πρόβα για αυτά που θα φέρουν για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε από τους New York Times έρευνα που δείχνει ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα ξεσπάσουν νέες πανδημίες λόγω…

της κλιματικής αλλαγής.

Παρόμοιες δηλώσεις έκανε προσφάτως και ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος υποστήριξε ότι πρέπει να βρούμε τρόπους για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο ώστε να μην έχουν νέους, ακόμη πιο φονικούς, Covid-19.

Πώς θα το κάνουν αυτό; Με το να «πουλήσουν» μια ψεύτικη ιστορία στους πολίτες, η οποία θα τους οδηγήσει στο να δεχθούν μέτρα όπως το lockdown. Ποιος άλλωστε θα δεχθεί τέτοια μέτρα για την προστασία του κλίματος; Κανείς! Αντιθέτως αρκετοί θα δεχθούν να περιοριστούν οι ελευθερίες τους ώστε να σωθούν από κάποια φονική πανδημία.

Αυτά είπε επί της ουσίας ο Yuval Noah Harari, κορυφαίος σύμβουλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ και του Κλάους Σβαμπ.

«Πρέπει να κάνεις τους πάντες να πιστεύουν στην ίδια ιστορία και δεν χρειάζεται καν να είναι αλήθεια μερικές από τις πιο δυνατές ιστορίες ήταν φανταστικές.
Αλλά πρέπει να πιστέψουν όλοι στην ίδια ιστορία, γιατί αλλιώς δεν λειτουργεί. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε αρκετούς ανθρώπους, ούτε καν κυβερνήσεις, που να έχουν πιστέψει ότι αντιμετωπίζουμε μια πραγματική απειλή, όχι μόνο με το κλίμα αλλά με την οικολογική καταστροφή γενικά.

Αν θέλαμε θα μπορούσαμε να το είχαμε λύσει εύκολα», είπε ο Υ.Ν.Harari για να προσθέσεις:

«Θα είναι δύσκολα, δεν θα είναι win-win κατάσταση. Πρέπει να κάνουμε κάποιες θυσίες τώρα για να μην κάνουμε μεγαλύτερες στο μέλλον και αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν αν υπάρχει η κατάλληλη ιστορία. Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν τεράστιες θυσίες ακόμα και για κάτι φανταστικό».

Παράλληλα αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά για το πώς θα μπορέσουν να ελέγχουν τους πολίτες και υποστήριξε ότι: «Αυτοί που ελέγχουν τα δεδομένα θα είναι αυτοί που θα ελέγχουν και την ιστορία. Το μόνο που χρειάζεσαι για να χακάρεις τους ανθρώπους είναι τα δεδομένα. Τα χακάρεις τους ανθρώπους σημαίνει ότι θα τους ξέρεις καλύτερα απ’ ότι αυτοί τον εαυτό σου.

Είναι κάτι που ούτε η ΚGB μπορούσε να κάνει.

Αν έχεις τα κατάλληλα δεδομένα με ελάχιστους στρατιώτες μπορείς να ελέγχεις τους ανθρώπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.