Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Απίστευτο βίντεο: Καγκουρό πλακώθηκε στο ξύλο με έναν άνδρα – Τον σώριασε στο έδαφος

0258

Κάμερα κατέγραψε την απίστευτη μάχη ενός άνδρα με ένα καγκουρό, η οποία… περιελάμβανε μπουνιές και λαβές.

Τα καγκουρό είναι από τα ελάχιστα ζώα που παλεύουν σαν άνθρωποι, όπως μπορείτε να δείτε και στο video που έρχεται στην δημοσιότητα από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας.

Εκεί λοιπόν και συγκεκριμένα στην Μπαλίνα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε έναν άνδρα να τρέχει να γλιτώσει από ένα καγκουρό που τον κυνήγαγε, όμως κάπου μπερδεύτηκε και βρέθηκε

στο έδαφος, με αποτέλεσμα να περάσει από πάνω.

Σηκώθηκε αμέσως όμως και άρπαξε ένα ξύλο που ήταν μπροστά του, προσπαθώντας να αμυνθεί με αυτό. Βλέποντας όμως οτι το καγκουρό συνέχιζε, επιχείρησε να έρθει πιο κοντά του, αλλά με μία λαβή το καγκουρό τον έριξε κάτω.

Για καλή του τύχη όμως, προσγειώθηκε πάνω από το ζώο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή ακόμα η εξέλιξη της μάχης, αλλά και το τί την προκάλεσε. Τις περισσότερες φορές όμως, τα καγκουρό γίνονται επιθετικά όταν νιώσουν πως απειλούνται.

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.