Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ο Μιχάλης Μανιάτης μιλά για τη ζωή στην Κίνα και τον κορωνοϊό

---1822020-23145-

«Η κινεζική κυβέρνηση είναι πάρα πολύ οργανωμένη και προς Θεού δεν θέλει να διαδοθεί ο ιός» 

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη φιλοξενήθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο ηθοποιός Μιχάλης Μανιάτης. Μίλησε για τον λόγο που απέχει από την τηλεόραση, τη ζωή του στην Κίνα και με τι ασχολείται εκεί, ενώ ανέφερε και το κλίμα που επικρατεί με την εξάπλωση του κορωνοϊού. Όπως είπε, υπάρχουν ειδικά drones στις πόλεις που σου κάνουν παρατήρηση εάν δεν φοράς μάσκα. 


«Μου ταιριάζει πολύ η Κίνα, όπως μου ταιριάζει και η Ελλάδα, αλλά σκέφτηκα στην ηλικία μου πια, πρέπει να μη σταματήσω να ακολουθώ τη ροή. Μπορώ να γυρίσω στην Κίνα, αλλά το θέμα είναι πως η κινεζική κυβέρνηση είναι πάρα πολύ οργανωμένη και προς Θεού δεν θέλει να διαδοθεί ο ιός και πάνω απ' όλα θέλει να προστατεύει τον κόσμο μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Δεν μου απαγορεύεται να πάω, αλλά από εκεί και έπειτα καλό είναι ο κόσμος να μην κυκλοφορεί έξω». Ο Μιχάλης Μανιάτης δήλωσε ότι εργάζεται εκεί ως σύμβουλος σε ξενοδοχεία, αλλά δεν εγκατέλειψε την Ελλάδα για πάντα.
σύμβουλος σε ξενοδοχεία, αλλά δεν εγκατέλειψε την Ελλάδα για πάντα.Κλείσιμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.