Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

Εδώ ο κόσμος χάνεται, πόλεμοι, πανδημίες, αλλά το πανηγυράκι πανηγυράκι Eurovision 2022 !

Eurovision 2022: H δεύτερη πρόβα της Αμάντας Γεωργιάδη - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Άρτος και Θεάματα ...τότε και τώρα!

 Το μυστικό των κυβερνώντων τόσο κατά το παρελθόν όσο και σήμερα ήταν να προσφέρουν στο Λαό Άρτο και θέαμα ώστε ο όχλος να ασχολείται με αλλότρια και να ξεχνά την πνευματική ισχύ που έχει .

 

Μια δύναμη ασύλληπτη καθότι την έχει ακαλλιέργητη και άρα άγονη .

 

Τι εννοώ Άρτο και θέαμα;

 

Άρτο θεωρώ το βασικό στοιχείο που μπορεί να διατηρήσει έναν οργανισμό στη ζωή  όπως είναι η ελάχιστη υλική τροφή και λέγοντας θέαμα εννοώ την διασκέδαση που δίδουν στο Λαό όπως είναι η καταναλωτική χαρά που πλασάρεται έντεχνα από τα ΜΜΕ , οι αθλητικές αναμετρήσεις κ.α.

 

Έτσι λοιπόν , δίδοντας οι κυβερνώντες τα αναγκαία αγαθά για να μην υπάρξουν ταραχές και προβλήματα στην διακυβέρνησή τους προσφέρουν τώρα όπως και τότε (στους σκλάβους της Αιγύπτου) κόκαλα για επιβίωση και θέαμα για την τέρψη των οφθαλμών του (όχλου) . 

 

Το όπιο του Λαού για να ξεχνά τη φτώχια και τα υπόλοιπα προβλήματα του .

 

Μήπως έχετε παρατηρήσει την συμπεριφορά που έχουν οι μύγες όταν ανοίγεις ένα φως; Όλες έλκονται από αυτό τριγυρίζουν γύρω του, έτσι και με τον όχλο του δίδουν (οι κυβερνώντες του) ένα φως (χαρά του κέρδους και της κατανάλωσης) και όλες οι μύγες  στριφογυρίζουν γύρω από αυτό . Από αυτό το φως δεν ξεφεύγουν δυστυχώς ούτε οι και οι μέλισσες που διαιωνίζουν την ζωή σε αυτόν τον πλανήτη.....

 

Συνεχίζοντας θα σας πω μια προσωπική εμπειρία . Είχα αναλάβει την ανατροφή μιας μικρής νεροχελώνας . Την ετάιζα με ψίχουλα από ψωμί και γενικά την περιποιούμουν  με περίσσια αγάπη . Την είχα βάλει σε ένα πλαστικό μπολ και κάθε τόσο της άλλαζα το νερό . Η χελωνίτσα σιγά σιγά μεγάλωνε και την τοποθέτησα σε μεγαλύτερο μπολ . Από τότε που την ανέλαβα παρατηρούσα ότι συνεχώς πλησίαζε στο χείλος του μπολ και προσπαθούσε να βγει έξω . Μάταιος κόπος όμως , η γλιστερή επιφάνεια του μπολ την επέστρεφε πάλι πίσω στη βάση του . Τότε της έριξα μια μπαλίτσα με αφρολέξ και λίγα βότσαλα για να απασχολείται και από τότε σταμάτησε τις προσπάθειες να βγει έξω . Μα θα μου πείτε μπορεί και να βαρέθηκε και να το πήρε απόφαση , μπορεί , θα σας έλεγα και εγώ . Ένα είναι όμως το σίγουρο , ότι σταμάτησε κάθε προσπάθεια για ελευθερία.....

 

Φανταστείτε στην θέση της μικρής νεροχελώνα την ανθρώπινη νόηση , στην θέση του μπολ τις θρησκείες και τις προκαταλήψεις  ,  στην θέση των ψίχουλων τον Άρτο , στην θέση της μπαλίτσας το θέαμα και την καταναλωτική μανία και τέλος στην θέση την δική μου , τους Κυβερνώντες αυτού του κόσμου..... Αυτό που δεν μπόρεσε να κατορθώσει η μικρή νεροχελώνα ήταν το σημαντικότερο η ελευθερία......Η ανθρώπινη νόηση είναι καταδικασμένη να είναι ανελεύθερη και πάντα δέσμια των κυβερνώντων που με τις θρησκείες  τον Άρτο και το θέαμα ελέγχετε ως μηχανή παραγωγής πλούτου.......           

 

Θεέ μου δώσε μου το φως της ζωής , δίδαξε μου την αρετή , βοήθα με να πράξω το καθήκον μου με ταπεινότητα και αγάπη . (Δείκτης) .

 

Υ.Γ.: Άνθρωπος : Άνω θωριά , κατασκευάστηκε για να δίδει νόηση στο Σύμπαν....

 

 metron-ariston.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.