Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Kate Moss: Η κόρη της Lila εμφανίστηκε στο Met Gala με την αντλία ινσουλίνης της

Kate Moss: Η κόρη της Lila εμφανίστηκε στο Met Gala με την αντλία ινσουλίνης της

Η Lila Moss το 2020, σε συνέντευξή της με το The Kit, είχε αποκαλύψει ότι έχει διαβήτη τύπου 1. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός της δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη, με αποτέλεσμα η γλυκόζη (aka σάκχαρο) στο αίμα της να φτάνει σε υπερβολικά υψηλά επίπεδα. 

Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται με κάποιον τρόπο να παίρνει ινσουλίνη, ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο περαιτέρω πρόβλημα. Είτε ενέσιμα, είτε με αντλία ινσουλίνης. 

Η κόρη της Kate Moss, Lila, πηγαίνει παντού με την αντλία ινσουλίνης της, ακόμα και στα ντεφιλέ ή, πιο πρόσφατα, στο Met Gala.

Για την ακρίβεια, η Lila Moss εμφανίστηκε μια τουαλέτα Burberry με διαφάνειες οι οποίες αποκαλύπτουν το εξάρτημα που ρυθμίζει διαρκώς τα επίπεδα σακχάρου στον οργανισμό της. 

Κι αυτό το αξεσουάρ ήταν η σημαντικότερη στιλιστική δήλωση της βραδιάς, ειδικά για μια χώρα όπου σύμφωνα με στατιστικές 1,5 εκ. Αμερικανοί είναι διαβητικοί.

 govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.