Πέμπτη, Μαΐου 12

Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση με total black look στα βραβεία «Κάρολος Κουν»

Άντζελα Γκερέκου: Κομψή εμφάνιση με total black look στα βραβεία «Κάρολος Κουν»

  Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα η τελετή απονομής των βραβείων «Κάρολος Κουν» και των Βραβείων Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2020/21, η οποία διοργανώθηκε από τον Δήμο Αθηναίων μέσω του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.

Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, η Άντζελα Γκερέκου, ο Δημήτρης Λάλος με τη σύζυγό του, η Μαίρη Βιδάλη κ.ά.

Το Μεγάλο Βραβείο Θεάτρου 2020/21 κέρδισε η Μαριάννα Κάλμπαρη για τον «Έντμοντ», η οποία παρέλαβε το βραβείο από την Κατερίνα Χέλμη που είχε πάρει το αντίστοιχο Μεγάλο Βραβείο θεάτρου το 2018.

Ο Πέτρος Ζούλιας κέρδισε το βραβείο σκηνοθεσίας για την παράσταση «Μαρίκα» και ο ηθοποιός Γιώργος Ψυχογυιός το βραβείο ερμηνείας σε ελληνικό έργο για τον Τυνδάρεω στον «Ορέστη».

Η Άντζελα Γκερέκου μαγνήτισε τα βλέμματα επένδυοντας στην κλασική αξία ενός ένα total black look.
Συγκεκριμένα η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ, επέλεξε ένα παντελόνι σε στενή γραμμή, το οποίο συνδύασε με μαύρο μπλέιζερ και τοπ με κόψιμο στο στήθος.

Η Άντζελα Γκερέκου πρόσθεσε λάμψη στο look της, φορώντας χρυσούς κρίκους και ένα χρυσό μενταγιόν. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια τσάντα με χρυσή λεπτή αλυσίδα.

govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .