Δευτέρα, Μαΐου 16

Πούτιν προς Ελλάδα και ΕΕ: «Το ρούβλι ανεβαίνει – ΕΣΑΣ οδηγούν στην ΦΤΩΧΕΙΑ οι δυτικές ελίτ, θα υποφέρετε εξαιτίας τους»! vid

 Τι δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος:

«Οι δυτικές ελίτ θυσιάζουν ολόκληρο τον κόσμο για την υπεροχή τους, ωστόσο το ρούβλι συνεχίζει να αυξάνεται», δήλωσε ο Πούτιν σε βίντεο που σας δίνει το ΕΛ, στέλνοντας μήνυμα στις δυτικές κυβερνήσεις και φυσικά και στην Ελλάδα!


Το ρωσικό νόμισμα έχει ανατιμηθεί περισσότερο από 11 τοις εκατό έναντι του δολαρίου ΗΠΑ – το ευρώ υποχώρησε στα 67 ρούβλια την Πέμπτη για πρώτη φορά από τον Ιούνιο του 2017. Σύμφωνα με την επιχειρηματική πύλη του Bloomberg, το ρωσικό ρούβλι είναι το καλύτερο νόμισμα για το 2022.


Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε επίσης σε μια οικονομική συνάντηση στη Μόσχα την Πέμπτη ότι «το ρούβλι δείχνει πιθανώς την καλύτερη δυναμική από οποιοδήποτε νόμισμα στον κόσμο».


Ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι η «εμμονή με τις κυρώσεις» της Δύσης οδηγεί πάνω απ’ όλα σε «τρομερές συνέπειες που δύσκολα αντιστρέφονται για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για τους πολίτες της και για τις φτωχότερες χώρες του κόσμου, που ήδη απειλούνται από ασιτία«.


«Η ευθύνη για αυτό βαρύνει αποκλειστικά τις ελίτ των δυτικών χωρών, που είναι πρόθυμες να θυσιάσουν τον υπόλοιπο κόσμο για να διατηρήσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους», είπε ο Πούτιν.


Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .