Τρίτη, Μαΐου 24

X-Factor: Ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκε στη σκηνή κι εξέπληξε τους πάντες

Ρόλο κλειδί έπαιξε ο Ηλίας Ψινάκης ως guest κριτής του X- Factor, στο πρώτο live του talent show του Mega, για τον μουσικό παραγωγό Borek που ανήκει στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν που αποκάλυψε στους υπόλοιπους κριτές και στο κοινό του X- Factor ότι ο τραγουδιστής που συνόδευε τον Borek στη σκηνή όταν εκείνος παρουσίαζε το Freestyler, είναι ο μικρότερος γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας.

Ο 35χρονος Borek, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Μπορεκτσιόγλου, είναι μουσικός παραγωγός. Τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη μουσική. Τα πρότυπά του είναι o Quincy Jones και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Ο Borek ήταν συμμαθητής με τον coach του, Χρήστου Μάστορα, με τον οποίο μάλιστα μοιραζόταν το ίδιο θρανίο. Ο Borek, συμμετείχε στο πρώτο live του X- Factor με τη βοήθεια του Ιάσονα Παπαδάκη, του μικρού γιου του Γιώργου Παπαδάκη.«Ο Ιάσονας είναι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη! Γι’ αυτό σας λέω εγώ ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται», είπε ο Ηλίας Ψινάκης, όταν τέλειωσε η εμφάνιση του Borek στη σκηνή, προκαλώντας έκπληξη στους τέσσερις κριτές του X- Factor, Στέλιο Ρόκκο, Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστο Μάστορα. «Και γιατί δεν έχεις μουστάκι;», αναρωτήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος. «Και γιατί έχεις μαλλιά πρώτα απ’ όλα;», πρόσθεσε με χιούμορ ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Ηλίας Ψινάκης πήρε και πάλι το λόγο για την κριτική του.Ο Ηλίας Ψινάκης που ήταν καλεσμένος στο πρώτο live του show, έκανε τις... απαραίτητες συστάσεις για τον άνθρωπο που ανέβηκε πλάι στον Borek στη σκηνή του X Factor. «Ο Ιάσονας είναι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη! Για αυτό σας λέω εγώ ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης προκαλώντας την έκπληξη όλης της κριτικής επιτροπής. «Τον ξέρω τον μπαμπά σας από όταν πρωτοβγήκε στην τηλεόραση»

.«Με έχει ενημερώσει» είπε με χαμόγελο ο Ιάσονας Παπαδάκης.

 https://www.reader.gr/tv-media/414545/x-factor-o-gios-toy-giorgoy-papadaki-iasonas-anebike-sti-skini-kai-exeplixe-toys

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .