Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022

Πώς ένας λογαριασμός ρεύματος μπορεί να σου φέρει 10.000€;

Πώς ένας λογαριασμός ρεύματος μπορεί να σου φέρει 10.000€;

Πώς διαμορφώνονται οι χρεώσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα; Τι ρόλο παίζει η ρήτρα αναπροσαρμογής; Τι έπρεπε να πληρώνουμε κανονικά; Τι μπορούμε να κάνουμε για να μειώσουμε τους λογαριασμούς του ρεύματος;

Όλοι αναρωτιόμαστε το τελευταίο διάστημα, όλοι ψάχνουμε, googlάρουμε και ρωτάμε φίλους και γνωστούς, αλλά πόσο σίγουροι είμαστε για τις πηγές μας και τις απαντήσεις που λαμβάνουμε;

Μπορούμε να καταλάβουμε τα πάντα μέσα από προσωπική αναζήτηση. Τις περισσότερες φορές... όχι. Η σύγχυση γίνεται μεγαλύτερη, τα λάθη αυξάνονται και τον πληρώνουμε τον λογαριασμό μόνον... εμείς!

Σε τέτοια ζητήματα-φωτιά, το αφήνουμε στους ειδικούς! Απευθυνόμαστε σε αυτούς που ξέρουν και πολύ περισσότερο μπορούν να μας εξηγήσουν απλά και να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Στα καταστήματα της WATT+VOLT, έρχεσαι με το λογαριασμό σου - σε όποιο πάροχο και να είσαι- και οι εξειδικευμένοι WATT+VOLTers είναι εκεί για να σου εξηγήσουν όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις χρεώσεις του ρεύματος και να λύσουν όλες σου τις απορίες!

Και το καλύτερο απ’ όλα, αν έρθεις μέχρι τις 30 Ιουνίου, μπορείς να συμμετέχεις  στο ΦΕΡΕ-ΚΕΡΔΙΣΕ! Εσύ απλά φέρνεις το λογαριασμό σου, κερδίζεις mini δώρα στη στιγμή και μπαίνεις στην κλήρωση για να κερδίσεις 10.000€ μετρητά! 

Με 85 καταστήματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μπορείς να μας βρεις παντού!

 

 https://www.zougla.gr/money/etairika-nea/article/watvolt-fere-kerdise

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.