Παρασκευή 10 Ιουνίου 2022

1.054.837.875 εδωσε ο Κούλης για νέες δομές & Διαμερίσματα σε lathro

1.054.837.875,94 ΕΔΩΣΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 12/04/2022 ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ 47 ΔΟΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ , ΥΓΕΙΑ , ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ , ΔΩΡΟ ΕΠΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ , ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΜΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΗΡΑΝ !!!

https://diavgeia.gov.gr/…/%CE%A1%CE%992546%CE%9C%CE%94…

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΡΥΣΟ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΚΟΨΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ , ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΡΥΣΗ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ,ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ , ΕΝΦΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ , ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΛΙΑΣΤΙΚΕΣ ΚΠΛ !!

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΕΙΔΗ ΟΛΑ !!!ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ !! ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ !! Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ στη Διαύγεια οπως το ανάρτησε η Βασιλική Κασσινα

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.