Δευτέρα, Ιουνίου 13

Απάτη στην Ναυπακτία: Της….έταξε επίδομα και της άρπαξε 13.000 ευρώ!

Μέχρι και το επίδομα ηλεκτρικής ενέργειας χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, προκειμένου να αρπάξουν χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.

Αυτό επικαλέστηκε και ένας άγνωστος άνδρας, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με μια γυναίκα σε περιοχή της
Ναυπακτίας, της συστήθηκε ως λογιστής και την διαβεβαίωσε ότι θα της εξασφάλιζε την καταβολή του επιδόματος των 600 ευρώ.

Για να γίνει όμως αυτό έπρεπε εκείνη να κάνει άμεσα την αίτηση για την χορήγησή του. Μάλιστα, της είπε ότι θα την υπέβαλε ηλεκτρονικά ο ίδιος, αν του έδινε τους προσωπικούς τραπεζικούς κωδικούς της.

Εκείνη τον πίστεψε, του έδωσε τα απόρρητα στοιχεία της και του παραχώρησε άθελά της πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της, από τον οποίο ο δράστης μετέφερε το ποσό των 12.900 ευρώ! Όταν η γυναίκα αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς του του τοπικού τμήματος όπου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω υπολογιστή σε βάρος αγνώστου.

 https://www.newsbreak.gr/ellada/341726/apati-stin-naypaktia-tis-etaxe-epidoma-kai-tis-arpaxe-13-000-eyro/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .