Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Νατάσσα Μποφίλιου: Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να χάσει 16 ολόκληρα κιλά Με αυτούς τους απλούς τρόπους κατάφερε η Νατάσσα Μποφίλιου να χάσει κιλά!

Νατάσσα Μποφίλιου: Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να χάσει 16 ολόκληρα κιλά Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου εκτός από μια εξαιρετική τραγουδίστρια με υπέροχη φωνή, είναι και μια εντυπωσιακή γυναίκα που καταφέρνει με την κομψότητα και το στυλ της να κεντρίζει τα βλέμματα.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια έχει χάσει και αρκετά κιλά και φαίνεται αρκετά ανανεωμένη στις εμφανίσεις της, αφού αποφάσισε να αλλάξει τρόπο ζωής και να ακολουθήσει πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε πως κατάφερε η Νατάσσα Μποφίλιου να χάσει 16 ολόκληρα κιλά, συνεχίστε να διαβάζετε!


 

 

Με αυτό τον τρόπο έχασε κιλά η Νατάσσα Μποφίλιου

Η Νατάσσα Μποφίλιου έχει επιλέξει να διαφυλάσσει την προσωπική της ζωή και θέλει να απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Ωστόσο σε δηλώσεις της, η ίδια έχει αποκαλύψει πως έχασε 16 ολόκληρα κιλά με μερικούς απλούς τρόπους.

Πιο συγκεκριμένα η Νατάσσα Μποφίλιου σταμάτησε να τρώει ανθυγιεινές τροφές και ξεκίνησε να κάνει τακτικά γεύματα στην ημέρα της χωρίς να παραλείπει το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό. Ένα ακόμα tip που ακολούθησε ήταν ότι έπαψε να τρώει αργά το βράδυ.

Σύμφωνα με διατροφολόγους όλες οι θερμίδες και τα λίπη που λαμβάνει κάποιος από το βραδινό γεύμα αργά τη νύχτα συσσωρεύονται στο σώμα και ο οργανισμός δεν μπορεί να τα κάψει κατά την διάρκεια του ύπνου.

«Απλά σταμάτησα να δουλεύω και έγινε κανονικό το ωράριό μου. Είχα το πρωινό μου, το μεσημεριανό μου και το βραδινό μου. Απλώς ηρέμησα και βρήκα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Φυσικά συνδύασε την προσπάθεια της με εντατική γυμναστική: «Κάνω πολλή γυμναστική», έχει πει η Νατάσσα Μποφίλιου.

 

 

https://bestofyou.gr/cat/fitness/lifestyle/natassa-mpofilioy-me-ayto-ton-tropo-katafere-na-hasei-16-oloklira-kila


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.