Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

ΜέΡΑ25: Να πάψουν να λειτουργούν ζωολογικοί κήποι που στο βωμό του κέρδους χρησιμοποιούν ως εκθέματα ζωντανά πλάσματα

ΜέΡΑ25: Να πάψουν να λειτουργούν ζωολογικοί κήποι που στο βωμό του κέρδους χρησιμοποιούν ως εκθέματα ζωντανά πλάσματα

Για «αποτροπιασμό» κάνει λόγο το ΜέΡΑ25 καταδικάζοντας τη «δολοφονία ενός χιμπαντζή από τους υπευθύνους στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο».

«Αποτροπιασμό προκαλεί η δολοφονία ενός Χιμπαντζή από τους υπευθύνους στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, όταν το φυλακισμένο ζώο, έπραξε το αυτονόητο και επιχείρησε να δραπετεύσει με την πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε»,

σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του.

«Σε μια σύγχρονη κοινωνία αποτελεί όνειδος, ζωντανά πλάσματα να φυλακίζονται και να μετατρέπονται σε θέαμα για την αποκόμιση κέρδους δήθεν φιλόζωων εμπόρων. Μόνο οργή μπορεί να προκαλεί η λειτουργία τέτοιων χώρων εγκλεισμού και βασανισμού πλασμάτων που δολοφονούνται όταν, φυλακισμένα ολόκληρη τη ζωή τους, διεκδικούν την ελευθερία τους», συνεχίζει το ΜέΡΑ25 και καταλήγει:

«Να πάψουν άμεσα να λειτουργούν ζωολογικοί κήποι και πάρκα που στο βωμό του κέρδους χρησιμοποιούν ως εκθέματα ζωντανά πλάσματα. Τα ζώα ανήκουν στη φύση!».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.