Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022

Σε αυτή την περίπτωση οι «πολίτες θα πληρώνουν πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας

μασκα μετρο

Μία ιδιαίτερη περίπτωση αναφορικά με τη μη χρήση μάσκας ενώ είναι υποχρεωτική είναι τα μέσα μεταφοράς στις πόλεις όπως το μετρό, το τραμ, ο ηλεκτρικός και όχι μόνο. Οι «ξεχασιάρηδες» θα πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ, χωρίς να είναι η μοναδική περίπτωση.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η απόφαση για τη χρήση της μάσκας, αυτή θα παραμείνει υποχρεωτική σε μετρό, τραμ, ηλεκτρικό, και γενικά στα Μέσα Μεταφοράς που αφορούν τις πόλεις.


Όσοι όμως δεν προσαρμοστούν σ’ αυτό το μέτρο και «ξεχνάνε» τη μάσκα ως συνέπεια της ευρύτερης χαλάρωσης, τότε θα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 300 ευρώ.

Παράλληλα, υπάρχουν ακόμα αρκετές περιπτώσεις που η απόφαση «δείχνει» τα πρόστιμα, όπως για παράδειγμα αν δε φορούν μάσκα οι επισκέπτες στα νοσοκομεία ή όταν δε φοράνε μάσκα στα πλοία.
Συνολικά, η μάσκα μπαίνει στο «ντουλάπι» αλλά όχι σε όλες τις περιπτώσεις, με το πρόστιμο να παραμένει.

 makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.