Δευτέρα, Ιουνίου 13

Οι Έλληνες σε ποσοστό 31% θεωρούν τον Κανένα καταλληλότερο πρωθυπουργό. Έχουν αρχίσει να διαισθάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά

Τι συμβαινει με τους Έλληνες πολτικους;

Οι Απόστολος Βακάκης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αρκετοί Έλληνες εφοπλιστές με τα χαρακτηριστικά του Κανένα

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί προβάδισμα με 39%, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 26%, ενώ «Κανένας από τους δύο» απαντά το 31%.

Παρότι η δημοσκόπηση προβλήθηκε από τον ελεγχόμενης αξιοπιστίας ΣΚΑΙ που σου επιτρέπει να σκεφθείς ότι το ποσοστό των Ελλήνων που επιλέγουν τον Κανένα είναι ακόμη μεγαλύτερο το 31% που λαμβάνει ο Κανένας στη δημοσκόπηση της Pulse δείχνει τόσο την ενστικτώδη απέχθεια για τους υπάρχοντες ηγέτες όσο και την τρομακτική δυνατότητα να εμφανιστεί ο Κανένας και να προκαλέσει μια συναρπαστική αναστάτωση. Ποιος θα μπορούσε να είναι ο Κανένας;

Έχουμε στο μυαλό μας κάποιους που συγκεντρώνουν τα χαρακτηριστικά του Κανένα.

Ο επικεφαλής της Jumbo για παράδειγμα κ. Απόστολος Βακάκης διαθέτει αρκετά από τα χαρακτηριστικά του Κανένα. Δεν είναι μόνο οι απρόσμενες τοποθετήσεις του στις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της εταιρίας του, είναι κυρίως ο τρόπος δράσης του όλα αυτά τα χρόνια και η χαρακτηριστική αντοχή του κάτω από συνθήκες πίεσης. Απ΄ότι διεφάνη στις πρόσφατες παρεμβάσεις του ο κ. Βακάκης γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει στον κόσμο και προειδοποίησε για ακόμη πιο επώδυνες εξελίξεις στο μέλλον.

Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος επίσης είναι ένας ακόμη επιχειρηματίας που διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά του Κανένα. Ο κ. Γιαννακόπουλος γνωρίζει σε βάθος τη λειτουργία του δυτικού κόσμου, γνωρίζει εξίσου καλά το θανάσιμο για τους πολίτες ρόλο των Ελλήνων πολιτικών αλλά και συγκεκριμένων μηντιακών ομίλων που λειτουργούν ως αιχμές του δόρατος του σχεδίου για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού.

Στη θέση 3 και 4 και 5 υπάρχουν τουλάχιστο 3 Έλληνες εφοπλιστές με τα χαρακτηριστικά του Κανένα.

Οι Έλληνες  εφοπλιστές που γνωρίζουν να επιβιώνουν στις παγκόσμιες θάλασσες είναι “ιστορικός-παραδοσιακός” πλούτος για τη χώρα μας. Εφοπλιστές όπως οι κ.κ. Μελισσανίδης, Μαρινάκης, Πατέρας θα μπορούσαν από τα αποδυτήρια και χωρίς πολλά-πολλά να πετύχουν ένα συντριπτικό εκλογικό ποσοστό σε βάρος των σημερινών κομματικών σχηματισμών των οποίων η “αποστολή” δεν είναι πραγματικά επικίνδυνη για τη φυσική υπόσταση και παρουσία των ψηφοφόρων τους.

Ανάμεσα δε στους Έλληνες εφοπλιστές υπάρχουν και αρκετοί άλλοι με τα χαρακτηριστικά του Κανένα.

Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Κανέναν περισσότερο από τους κ.κ. Τσίπρα, Μητσοτάκη και Ανδρουλάκη.

Αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 33,5%, ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 25%, το Κίνημα Αλλαγής με 14%, το ΚΚΕ με 5,5%, η Ελληνική Λύση με 4,5% και το ΜεΡΑ25 με 3%.

Σταθερό είναι το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας και στην παράσταση νίκης, καθώς προηγείται με 56% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ

Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης διατηρεί προβάδισμα με 39%, ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 26%, ενώ «Κανένας από τους δύο» απαντά το 31%.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται και στο ερώτημα «ποιος από τους επόμενους μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα θέματα οικονομίας;».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός συγκεντρώνει 36%, ο Αλέξης Τσίπρας 24%, ο Νίκος Ανδρουλάκης 10% και «κανένας» 23%.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/oi-ellines-se-pososto-31-theoroyn-ton-kanena-katallilotero-prothypoyrgo-echoyn-archisei-na-diaisthanontai-oti-kati-den-paei-kala/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .