Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Πόσοι και πού θα πάνε για μπάνια; Νέο πολιτικό σκάνδαλο: Έδωσαν 35.000 για πετσέτες θαλάσσης

1abbb4_leukes_petsetes

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με νέα ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο Facebook.

«Τρώνε και από τις πετσέτες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης και παραθέτει φωτογραφικό υλικό από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων και ειδικότερα από αγορά πετσετών θαλάσσης ύψους 34.782 ευρώ, οι οποίες «βαφτίστηκαν» πολιτιστικά αγαθά.

«Από τον Οργανισμό Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων που έχει πρόεδρο την εκλεκτή της Μενδώνη (την είχε άμισθη μετακλητή πριν την βάλει εκεί), την κυρία Διβάρη Βαλάκου Νικολέττα, αρχαιολόγο», συμπληρώνει στην ανάρτησή του ο βουλευτής Χανίων, αναφερόμενος στη διοίκηση του οργανισμού και τη στενή του σχέση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη ο Παύλος Πολάκης ανέδειξε νέα αμαρτωλή προμήθεια του ΕΟΠΠΥ στην εταιρία του εκλεκτού της πρωθυπουργικής οικογένειας, Αχιλλέα Νταβέλη, σε τιμές απολύτως προνομιακές για τον τελευταίο και σε πλήρη ασυμφωνία με τις τρέχουσες τιμές στην ελληνική αγορά.

petsetes

https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%cf%8c%cf%83%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%80%ce%bf%cf%8d-%ce%b8%ce%b1-%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%cf%80%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%9d%ce%ad%ce%bf-%cf%80%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.