Τετάρτη, Ιουνίου 15

ΟΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ.. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η 36ΧΡΟΝΗ ΜΗΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ! ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ!

ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Σύμφωνα με τους γείτονες η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ετοιμαζόταν να πάει στον σύζυγό της στην Νάξο που τους περίμενε για να κάνουν διακοπές

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε μια 36χρονη γυναίκα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά της να πηδήξει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι στον 3ο όροφο πολυκατοικίας  κοντά στην Πλατεία Πλυτά στο Παγκράτι.

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Δευτέρας προκειμένου να βρει τον σύζυγό της στην Νάξο.

 
pagkrati__2_

Η άτυχη μητέρα είχε ετοιμάσει τις βαλίτσες και τα πράγματα των δύο της παιδιών ηλικίας 2 ετών και πέντε ετών και πήγε στο αυτοκίνητο της μαζί με μια θεία της. Όταν μπήκαν όλοι στο αυτοκίνητο, η 36χρονη συνειδητοποίησε πως ξέχασε μια τσάντα των παιδιών και ανέβηκε στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου να την πάρει.

Όταν η μητέρα έφτασε στην εξώπορτα της να ανοίξει την πόρτα, για κάποιον λόγo δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει το διαμέρισμα της και αγχώθηκε.

pagkrati__3_
pagkrati__4_
pagkrati__5_

 

Τότε χτύπησε το κουδούνι της γειτόνισσας και την παρακάλεσε να σκαρφαλώσει από το μπαλκόνι της και να βγει στο δικό της όπως και έγινε.

 

Η 36χρονη, σύμφωνα πάντα με μαρτυρίες των γειτόνων της, στο παρελθόν είχε πηδήξει πάλι από μπαλκόνι σε μπαλκόνι χωρίς ωστόσο να δυσκολευτεί, αυτήν την φορά όμως δεν ήταν το ίδιο και η άτυχη γυναίκα παραπάτησε καθώς φορούσε μόνο τις παντόφλες της και έπεσε στο κενό από ύψος 15 μέτρων.

 

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%ce%be%cf%89%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%bb%ce%bf/%ce%9f%ce%a0%ce%9f%ce%99%ce%9f%ce%a5-%ce%a4%ce%9f%ce%a5-%ce%9c%ce%95%ce%9b%ce%9b%ce%95%ce%99-%ce%9d%ce%91-%ce%a0%ce%9d%ce%99%ce%93%ce%95%ce%99-%ce%a0%ce%a1%ce%9f%ce%a3%ce%a0%ce%91%ce%98%ce%97%ce%a3/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .