Τετάρτη, Ιουνίου 29

3 υλικά για να έχετε πάντα ένα καθαρό μπάνιο – Απομακρύνετε τη σκουριά από τα πλακάκια στη στιγμή!

2d97cf_

Τα καθαριστικά μπάνιου που κυκλοφορούν στο εμπόριο συνήθως είναι τόσο δραστικά που μπορούν να καταστρέψουν κάποια ευαίσθητα υλικά που ίσως έχετε στο μπάνιο σας. Για αυτό το λόγο θα σας δείξουμε πώς να φτιάξετε μόνοι σας το πιο οικολογικό καθαριστικό για τα πλακάκια και την μπανιέρα.

Τι θα χρειαστείτε Για να φτιάξετε αυτό το εκπληκτικό οικολογικό καθαριστικό θα χρειαστείτε:

1/2 φλ. μαγειρική σόδα
1/4 φλ. οξυζενέ
και 1 κ.σ. απορρυπαντικό πιάτων.

Ανακατέψτε καλά και τα τρία υλικά σε ένα μπουκαλάκι. Το οξυζενέ είναι φυσικό λευκαντικό και καθαριστικό ενώ η μαγειρική σόδα βοηθάει στην απομάκρυνση λεκέδων και στιγμάτων που πολλές φορές δημιουργούνται απλά από το καυτό νερό που πέφτει στην μπανιέρα σας.

Πώς θα εφαρμόσετε το μείγμα Βάλτε λίγη ποσότητα πάνω στα πλακάκια που θέλετε να καθαρίσετε και αφήστε το μείγμα να δράσει για 5 λεπτά. Για την μπανιέρα σας βάλτε λίγη ποσότητα σε ένα σφουγγάρι και τρίψτε καλά.

Στη συνέχεια ξεπλύντε με νερό. Αν οι λεκέδες επιμένουν, τότε περάστε ακόμα μια στρώση από το συγκεκριμένο μείγμα ή αφήστε το να δράσει για περισσότερα λεπτά.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .