Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

4 tips για επίπεδη κοιλιά πριν από την παραλία

4 tips για επίπεδη κοιλιά πριν από την παραλία

Μια ανάσα πριν από το καλοκαίρι και  τα περιττά κιλά δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από τα χοντρά πουλόβερ και τα χοντρά μπουφάν.

Για να φορέσουμε και φέτος ότι επιτάσσει η μόδα και να βγούμε με αυτοπεποίθηση στην παραλία το μόνο πoυ έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε τα παρακάτω tips.

1. Μειώστε το αλάτι

Πρέπει να μειώσετε το αλάτι ή ακόμη καλύτερα να το αποσύρετε εντελώς από τη διατροφή σας καθώς περιέχει νάτριο που δεσμεύει και κατακρατεί το υγρά στο σώμα κι έτσι προκαλείται έντονο φούσκωμα στην περιοχή της κοιλιάς.

2. Αποφύγετε το αλκοόλ

Οι υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, αφυδατώνουν τον οργανισμό και προκαλούν φούσκωμα.  Προτιμήστε να καταναλώσετε ένα ποτήρι κρασί το οποίο είναι πιο «αθώο» όσον αφορά στα φουσκώματα.

3. Καταναλώστε πολύ νερό

Πίνοντας 8 ποτήρια νερό την ημέρα, κρατάτε το σώμα σας ενυδατωμένο και σας βοηθάει να κάνετε εξυπνότερες διατροφικές επιλογές.

4. Ασκηθείτε

Δέκα λεπτά την ημέρα κάντε μερικά σετ κοιλιακών που θα βοηθήσουν τους μύες της κοιλιάς να είναι γυμνασμένοι και το λίπος θα καίεται αυτόματα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.