Πέμπτη, Ιουνίου 16

Βρετανική έρευνα: Σέξι κι όποιος... αντέξει άνδρες και γυναίκες άνω των 50

aniston-owen-main

Έρευνα της υπηρεσίας γνωριμιών «Ourtime» - Μετά τα 50, μειώνονται οι ανασφάλειες και οι αναστολές - Όσοι 50άρηδες έχουν μείνει χωρίς ταίρι , δηλώνουν ότι τα ραντεβού γίνονται «πιο πικάντικα» καθώς ωριμάζουν ηλικιακά 

Όσο κι ακούγεται περίεργο, νιώθουμε πιο σέξι όταν σβήσουμε 53 κεράκια , σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Επιπλέον, ένας στους πέντε που συμμετείχαν στην έρευνα υποστηρίζει ότι, τα ραντεβού είναι πιο «πικάντικα» όσο ωριμάζουμε .

Το 1/4 των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η σχέση όπως και η σεξουαλική τους ζωή έγιναν πιο συναρπαστικές σε αυτή την ηλικία, σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησε η υπηρεσία γνωριμιών «Ourtime», σε δείγμα άνω των 50 ετών.

Στις διασημότητες που έχουν πατήσει τα 53 και επιβεβαιώνουν τα αποτελέσματα της έρευνας συγκαταλέγονται το μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια Τες Ντάλι, η σταρ του Χόλιγουντ, Τζένιφερ Άνιστον και ο ηθοποιός Όουεν Γουίλσον.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, το 41% δήλωσε ότι στην ηλικία των 53 αισθάνεται πιο άνετα με το σώμα του κι έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την εμφάνισή του , ενώ για το 18%, στην ηλικία αυτή , ένα ραντεβού είναι πιο «πικάντικο» και πιο συναρπαστικό απ ΄ότι όταν ήταν στα νιάτα του.

Επιπλέον, το 53% υποστηρίζει ότι τώρα ξέρει ακριβώς τι θέλει από μία σχέση ενώ το 40% παραδέχεται ότι πλέον δεν ανησυχεί για την έκβαση ενός ραντεβού.

Για την Ρέιτσελ Περού, επικεφαλής της υπηρεσίας γνωριμιών «Ourtime»:
Κλείσιμο
«Το να είσαι μόνος στη ζωή όταν φθάνεις στα 50, δεν σημαίνει ότι η ερωτική σου ζωή έχει τελειώσει. Όπως δείχνει η έρευνα, όσο μεγαλώνεις αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση και καταλαβαίνεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις από μια σχέση».

Τέλος, το 1/3 των 50χρονων Βρετανών που συμμετείχαν στην έρευνα, παραδέχονται ότι στην ηλικία αυτή εγκατέλειψαν τις ανασφάλειες και τις αναστολές που είχαν.


Protothema.gr


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .