Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022

«ΒΟΜΒΑ» Κροάτη ευρωβουλευτή: Η Ευρωπαϊκή Ένωση έγινε η 51η Πολιτεία των ΗΠΑ, χωρίς ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ! vid

Προς κατάρρευση το ευρωπαϊκό μόρφωμα…

«Η ΕΕ έγινε η 51η Ομοσπονδιακή Πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου»!

Αυτό δήλωσε ο Κροάτης ευρωβουλευτής, Μίσλαβ Κολάκουσιτς, επεκρίνοντας την εξωτερική και αμυντική πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υποστηρίζοντας ότι το μπλοκ έχει γίνει υποχείριο της Ουάσιγκτον.

Ο Kolakusic έχει επανειλημμένα επικρίνει την πολιτική της ΕΕ έναντι της Ρωσίας από την έναρξη της στρατιωτικής επιχείρησης της Μόσχας στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο. Και όχι μόνο,

καθώς ο Κροάτης πολιτικός κατηγορεί την Ένωση για ολίσθηση σε απολυταρχικό καθεστώς.


«Είναι απίστευτο ψέμα και υποκρισία ότι οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας και η απαγόρευση εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου και φυσικού αερίου είναι κυρώσεις κατά της Ρωσίας. Οι κυρώσεις απευθύνονται σε 500 εκατομμύρια πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκατομμύρια πολίτες της υπόλοιπης Ευρώπης», υποστήριξε τον Μάιο.

Οι κυρώσεις απευθύνονται σε 500 εκατομμύρια πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εκατομμύρια πολίτες της υπόλοιπης Ευρώπης», υποστήριξε τον Μάιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοσδήποτε κάνει σχόλια φέρει και την ευθύνη αυτών που λέει και ο κάθε αναγνώστης είναι ελεύθερος να τον χαρακτηρίζει από αυτά. Παρόλα αυτά ,γνώμες από κομματόσκυλα θα διαγράφονται γιατί η εποχή τους πέρασε, ότι έφαγαν έφαγαν και όσο κακό έκαναν στην Ελλάδα έκαναν.